torsdag 24. september 2015

Engelske baderomsmøbler

Hos Brittania Bad finner du en unik kolleksjon av baderomsinnredning og baderomsmøbler i klassisk engelsk stil. Kjøp direkte i vår nettbutikk. Hos oss i Brittania Bad finner du eksklusive badekar i alle former og størrelser.


Her finner du inspirasjon til engelsk inspirerte baderomsmøbler , som neppe går av baderomsmoten med det første. Evig tidløst og klassisk . Du finner dem i Toscana, i Provence og på den engelske landsbygda: Det romantiske badet går aldri av moten.

Det er vanskelig å mistrives blant lyse, . Damixa Tradition er en serie kranprodukter som med sine forseggjorte detaljer og synlige koblinger setter oss tilbake til gamle, franske og engelske bad. Vi er spesialister på ett område: Badet. Hvor vi streber etter å utvikle de beste produktene i baderomsmøbler , badekar, dusj og toalett, bit for bit, uten å miste det . TV- BAD : Bad og badekar er flislagt med fliser fra Norfloor, kontrastflisene. Her er det meste like engelsk og landlig som da værelset sto nytt.


Hos oss finner du flotte nostalgiske baderomsmøbler i vintagestil som fullfører stilen for deg . Inspirasjon til ditt nye bad. Rund speil og baderomsinnredning med innslag av svart og messing er trendy i badet.

Det kan være en utfordring å innrede et lite bad. Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i inspirasjonsrommet. Heritage er en kvalitetsbevisst engelsk produsent av baderomsmøbler og porselen.


De er kjent for sin kombinasjon av klassisk design med pålitelig og moderne . Hafa - Her kan du innrede ditt bad slik du vil. Vi har alle typer baderomsmøbler til badet ditt, og her får du inspirasjon til baderomsinnredning! Design ditt eget drømmebad.


Med Dansani gjør du det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle løsninger. Mangler: engelske Funksjonelle baderom fra westerbergs. Bufret Badet er ditt personlige frirom. Nå flytter vi ut under stjernene, månen og solen . Lind essence 1baderomsmøbel i hvit.


Foss Bad er den mest kjente merkevaren på baderomsmøbler og den enste innenfor sitt marked. For et år siden kom ordet Hygge inn i engelske ordbøker. BRUK AV COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER). For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies).


Flere produsenter, som for eksempel engelske Fired Earth, har nå bærekraftige serier med baderomsmøbler. Et såkaldt FSC-merke er din .

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler , dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! I butikken har vi fagfolk som kan hjelpe deg. Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Se vårt utvalg av kjøkken, bad , garderobe og tilbehør . Wire Base Stativ Svart Menu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg