fredag 18. september 2015

Lydfelle på avtrekk

Sette inn lydfeller - ventilasjon. Alt du trenger for å få et bedre inneklima. Norges største nettbutikk for ventilasjon.


Bygger noen rom i kjelleren og har lydisolert relativt godt med vegger og tak med . Brukes som avslutning av grenkanal i oppholdsrom, der luftmengden krever en ventil med dimensjon Ø 1mm. Grenkanal og lydfelle har da .

Bråket nede er ikke noe problem, men fint om jeg fikk dempet lyden oppe. Jeg lurer på hvor og hva slags type lydfelle jeg skal montere. Luftstrøm fra rom med tilluft til rom med avtrekk skjer vanligvis via spalte i dørkarm. Avtrekksvifter til bruk i boliger. Viftene har stor kapasitet og gir god avtrekk fra kjøkken, våtrom og toaletter.


I praksis vil det si at anlegg med relativt lav SFP har lite problemer med ventilasjonsstøy og dermed mindre behov for lydfeller i anlegget. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Fleksible lydfeller med og uten varmepumpe.


Spiro rør og deler for for inntak og avkast.

For eksempel er lydfeller et tilbakevendende problem, men de kan vi kanskje. For balansert ventilasjon med sentralt avtrekk avhenger det av. Hos oss finner du et bredt utvalg av ventilasjons produkter. Kom til byggmakker for å handle inn til ventilasjonsanlegget.


Ventiler, kanaler, baderomsvifter. Isolering tilluft og avtrekk i kald sone:. Mens den ene romventilatoren sørger for avtrekk. Denne anvisningen beskriver prinsipper for boligventilasjon og gir eksempler på hvordan man kan beregne ventilasjonsbehovet i ulike boliger.


Dette har vært fukt i lydfeller , kondens på vinduer osv. Alle lydfeller på tilluft og avtrekk og. Som lydfelle kan gjøres som nevnt over, evt lengre rør fra vifte og ut, med litt . Trykkfast glassullplate med sort glassfibervev på én side. Benyttes som lyddempingsmateriale i lyddempere i kanalnett. Et friskt hus trenger god ventilasjon.


Trenger du litt drahjelp, kan det gjøres ved å montere veggventiler og vifter, som sørger for luft ut og frisk luft inn. Forsert avtrekk fra kjøkken forutsetter kjøkkenhette med gunstig utforming og. Her finner du et utvalg med lyddempende monteringsdeler for i dimensjonene Ø100-Ø250.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg