tirsdag 15. september 2015

Bakepulver og eddik avløp

Fire rør er tettet med en propp bestående av fett fra avløpsrør og kjøkkenfett. KJERRINGRÅD: Bakepulver og eddik fungerte ikke i det hele tatt. Kan bakepulver og eddik sette fart på avløpet igjen?


Kan natron og eddik sette fart på avløpet igjen? Vi har også testet bakepulver og eddik mot tette avløp.

Her kan du se hvordan det gikk. Rens avløpet – knep som løser opp raskt og effektiv. Grunnen til at han heller eddik i vasken er rett og slett for å åpne et tett avløp.


Eddik og natron kan nemlig sammen gjøre jobben, som du kan se demonstrert i . Det sies at en blanding av natron og eddik skal kunne løse opp sluken din. Her er det ulike meninger om hvor bra denne kuren er på tette avløp , men på delvis . Tette avløp kan åpnes ved å skru av vannlåsen.

Et klassisk kjerringråd er å blande litt eddik med bakepulver og tømme ned i sluket med litt . Et kjerringråd går ut på å blande eddik , bakepulver og kokende. Målet er å få folk til å kaste fett- og matrester riktig ste altså ikke i avløpet. For å gjøre åpne avløpet trenger du eddik og bakepulver. Hell bakepulver og eddik ned i avløpet.


Les også: Triks fra Sara (27): Slik holder du vepsen unna . I følge oppskriften kan man tette opp sluket med natron, eddik og kokende. Lukt fra sluk innlegg 1. Tett kjøkkenvask innlegg 13. Heimelaga plumbo og rens til oppvaskmaskin.


Flere resultater fra forum. Du visste kanskje ikke at effektive flekkfjernere som eddik , sitron, natron og bakepulver og gjerne i kombinasjon tar de aller fleste flekker, både . Bland en ½ dl eddik og en litt mindre mengde med bakepulver. Heller du stekefettet i vasken?


Har du fått tette avløp i form av tett vannlås eller sluk?

Akkurat brukt bakepulver og eddik , lot det stå en liten stund og så kokende vann. Alt du trenger er 2gram bakepulver og 2gram salt. Strø dette i sluken på vasken, så skyller du med varm eddik og kokende vann. Avløpsåpnerne Plumbo, Jif og Mudin har sammen med det gamle kjerringrådet eddik og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg