onsdag 23. september 2015

Stillasutleie priser

Svarer vanligvis innen en dag. Vist pris er eksempel på 4m høyde rullestillase. Leveres komplett med plattformer , sparkelister, avstivningsstag og rekkverk. Tårnstillase kan bygges opptil.


Pris på stillasutleie i Oslo, Akershus og Bærum.

Les om skreddersydde stillasløsninger her. Se her for pris på utleie. Les mer om stillaser hos Solideq eller. Terms and conditions - 19. Priser , vilkår og kataloger.


Utleiekatalogen (MB) PDF. Alle våre prislister ligger digitalt slik at våre kunder kan orientere seg om kostnadsnivå før en setter opp bestilling.

Solid og stabilt aluminiums stillas leies ut. Pris for leie av stillas uten transport og montering: Pakke 2: . STILLASUTLEIE MED VÆRGARANTI. I tilllegg er vi blandt de beste i Bergen på pris.


ALLE PRISER INKLUDERER MONTERING, DEMONTERING OG . Vårt hovedfokus er forutsigbar og nøyaktig levering til konkurransedyktige priser. Aluminium stillas til leie kan hentes på Tau. Vi gir rabatter ved langtidsleie og kan også lever hos deg mot tillegg i prisen , ta kontakt for informasjon og tilbud. Hos oss kan du leie stillas til små og store byggeprosjekt.


Be oss om prisen for å leie . Stilas til leie, Tromøy Pris : Kr 1. Jeg har startet et enkelmansforetak i år og driver med stillasutleie. Fana Stillasutleie AS fra , Hordaland. Vi sørger også for montering og demontering av stillaset. Ta kontakt med oss for en hyggelig pris på å leie stillas!


Dette gir oss mulighet til å levere markedets beste stillasløsninger til markedets laveste pris.

Aluhak Fasadestillas m2. Fleksible løsninger – Konkurransedyktige priser – Raske beslutninger – Kvalitet i fokus – Montører med fagbrev. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.


Stilltekk leverer alt innen stillas, stillasbygging, stillasinndekking og stillasutleie i Bergen. Avfallscontainere til både . Vi har konkurransedyktig tilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg