mandag 21. september 2015

Sanitæranlegg camping

Ved nybygg (ikke renovering) må gangeavstanden være. Eget sanitæranlegg , mulighet for hytteleie, tilrettelagt med strøm til . Mulighetene er mange og campingplasser finner du i hele landet, om du så velger ferie ved. For å benytte dusjen treng du derimot eit kort som du får i resepsjonen.


Nyoppussa sanitæranlegg med sauna, steamdusj, private familierom.

I vårt sanitæranlegg er det dusjer, toaletter, to familiebad (ett hcp-rom), vaskerom med tørketrommel og et rom for tømming kjemiske toaletter. Hele bygget blir nytt innvendig . Standarden på en campingplass kan variere fra et helt enkelt jorde, via campingplasser av gjennomsnittlig standard med sanitæranlegg , til store anlegg med . Det er ikke dusj og toalett, men kort vei til sanitæranlegg. Innlagt vann til kjøkken og vask på soverom. Ellers kort vei til lekeplasser og parkering rett utenfor hytta. Vårt nye sanitæranlegg er på 1mog innrettet med følgende fasiliteter.


Egne sanitærrom for handicappede.

Kjøkken med oppvaskkummer . Nytt 5-stjerners sanitæranlegg. Morsom barneavdeling med klovnedo, elefantdusj m. Pr i dag skiltet som Torpet Camping fra E 14. Her er det hytter av høy standard ( helårs- – 1mstore ). Stor camping bestående av hytter og dobbelt rom. Tømmestasjon, lekeplass, gatekjøkken og gratis sanitæranlegg med dusj, wc, vaskeri og kjøkken. Solbergstøa camping og hytter.


Ramton Camping ligger idyllisk til ved Oslofjorden et par tre mil fra Drammen,. Sanitæranlegg åpner ttil uka. Image may contain: sky, plant, outdoor, nature and water. Teltplass ved sjøkanten med moderne sanitæranlegg , butikk, restaurant, stor . Alle camping gjester har selvfølgelig adgang til våre førsteklasses sanitæranlegg og . Hallingdal Feriepark er stjerners camping med førsteklasses hytter til leie.


Her finnes strøm, kabel-tv, wifi og vann og avløp i de frostfrie årstidene. Vårt sanitæranlegg er i særklasse - her er det varmekabler og flotte fliser, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg