onsdag 30. september 2015

Sykkelpumpe bilventil

Rasktpumpende sykkelpumpe fra Lezyne, utstyrt med Lezynes geniale pumpeslangen. Hos XXL har vi et stort utvalg av sykkelpumpe fra kjente merker til lave priser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Se hele utvalget og kjøp . Dunlop: Vanlig sykkelventil.


Presta: Racerventil Av messing.

Dette er nå kanskje blitt den vanligste typen sykkelventil på. Kjøpte ny sykkel i høst men finner ikke ut hva slags sykkelpumpe jeg. Tipper på att du har en såkalt bilventil , som er det mest vanlige på . Hvordan pumpe opp dekk med racerventil?


Forum › Aktivitet › Andre aktiviteter › Sykkel Bufret Lignende 28. Den har ikke bil-ventil til dekkene, den bruker de gamle sykkel-ventilene, altså noe smalere. Har sett at de kalles racer-ventiler.


Alle sykkelpumper fungerer, så fremt de ikke er tilpasset bilventiler. Adapter kan du kalle overgang fra sykkelventil til bilventil , eller fra presta til .

Passer til racer- og bilventiler. Rammefeste (i stedet for eller sammen med flaskeholderen) er inkludert. På sykler fra Sykkelpikene er. Adaptere for å pumpe alle typer sykkeldekk med en vanlig sykkelpumpe eller pumpe beregnet på bildekk.


Inneholder også en adapter for å pumpe f. Sykkepumpe med fotstøtte, gripevennlig håndtak, aluminiumcylinder og lettlest trykkmåler. Tilkobling med to hull som uten adapter kan pumpe alle sykkeldekk . Sykkelpumpe Bilventil og gammel sykkeventil fra FINN. Små sykkelpumper med integrert slange er geniale. Produktinfo: Racerpumpe med integrert slange til racer- og bilventil. Aero sykkelpumpe - Aero er en kompressorpumpe, som enkelt aktiveres med.


Stort utvalg av sykkelpumper og Coadaptere og patroner. Pumpen passer både presta og bilventil , og kommer med et brukervennlig feste. Smart for deg som vil fylle luft feks på. Overgang fra presta til bilventil. Har du ein atomventil, fransk ventil eller bilventil på sykkelen din?


Hadde du ei sykkelpumpe før i tida, passa den til alle sykkeltyper, og du . Bensinstasjoner om du har bilventil , som vel de fleste har.

Sykkelkart Kart over sykkelveier, sykkelpumper og servicestasjoner. Kjøp Sykkelventiler på nett? Det største Sykkelventilerutvalget med 1varer.


Sykkeldeler, Sykkelbekledning, Tilbehør og Verktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg