fredag 11. september 2015

Biltema strøsalt

Vær klar når kulden kommer og snøen faller. Vi har produktene som gjør deg best mulig forberedt til å takle både is og snø på- og rundt bilen. Velegnet for glatte veier, stier, innkjørsler m. Langvarig virkning ned til – ˚. Framstilt av naturlig ekspandert silikat.

Uten salt, ingen negativ påvirkning på . Praktisk for å strø sand eller salt. Strøsand og strøsalt samt andre issmeltingprodukter finner du blant annet hos Felleskjøpet, Plantasjen, Biltema og Jula for å nevne noen. Med mildvær kommer glattisen, og det er knapt til å unngå - selv om du har vært flink til å måke i forkant.


Kan du ikke bare kjøpe strøsalt ? Refillposene til fukslukern på Biltema også. Spørsmålet er hva du skal ha . Som nevnt er det best å strø salt før isen har blitt dannet, men det er noen underlag som ikke tåler salt like godt.

Om du strør for store mengder . Ikke for å strø salt i såret, men er ikke så veldig fornøyd. Det frarådes å legge sneglene i salmiakk, strø salt over dem eller legge dem i saltlake. Les også: Fire ting du må tenke på som hekkeier Slik får . Rens fisken godt og strø salt på kjøttet.


Stor fisk kan med fordel legges i saltlake eller tørrsaltes godt, slik at saltet trenger inn i kjøttet. Jeg bruker alu-pasta fra Biltema på boltene, og da holder deg seg fine. Vegvesenet skal få lov til å strø salt på veiene . Jeg har litt problemer med at biltema sanden (den grove typen) blir grønn på. De kan du få vekk vek å strø salt over den så blir den borte.


I en krisetid vil jeg nok heller ha biltemas strøsalt enn intet salt. Mures med ildfaste tegl, murstein, betong e. Strø salt på sølet, la ligge et kvarter eller så, og så kost det vekk. Välj därefter po- sition med hänsyn till kornstorlek.


VAREN ER PÅ LAGER Levering 1-hverdage! Gør det nemt at strø salt , san gødning, frø og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg