fredag 25. september 2015

Polarflex slangetrommel

Når det gjelder slangetrommelen så er det selve trommelen som varmer opp . Om sommeren legger du slangen på bakken, eller i trekkerør i bakken = sommervann. Holder frostfritt ned til minus -grader. V Selvopprullende slangetrommel med innebygget. Genial oppvarmet slangetrommel med selvopprullende meter slange.


Polarflex PIRIT PRO frostfri slangetrommel med meter slange. Trommelen står på en brakett som kan bevege seg 1grader. Oppvarmet slangetrommel som kan. Ny polarflex slangetrommel med 15m ø13mm vannslange.


Komplett med termostat og. Termostatstyrt og tåler ned til -41grader. Pirit Pro oppvarmede vannslanger får vannet til å renne selv ved ekstrem kulde. Når slangetrommelen er tilkoblet strøm, sikrer den innebygde termostaten at vannet i slangen holdes frostfritt ned til -25° C. Så snart temperaturen nærmer seg . Leveres i lengder av m m, m,. Vi fører produkter fra Foma, Swantech, Kärcher,.


Slangetrommel frostfri 15m. Det er Grene Danmark som lanserer den frostfrie slangen, Polar Flex ,. Systemet kan leveres med tilhørende sjølopprullende slangetrommel. POLARFLEX SLANGETROMMEL VANN FROSTFRI 15M.


Kjøp best i test slangetrommel billig i nettbutikkene. Men har mine tvil på om produktet fungerer. FROSTSIKRING INNENDØRS Kalvedekken Kvalitetsdekken av høy kvalitet. Laget av slitesterk polyester med nylon stropper og klemmer. Et selvsmørende ind- og udrulningssystem sørger for, at slangen.


Liten og stabil slangetrommel med profilerete hjul for enkel transport. Lykke til med valg av ny maskin ! Monterer hydraulisk slangetrommel. Hedins også montert en hydraulisk . Veggmontert slangetrommel med automatisk tilbaketrekk av meter hageslange. Frostfritt vann – oppvarmet slangetrommel !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg