torsdag 24. september 2015

Mudin avløpsrens

Selges kun i butikk, ikke på nett. MUDIN er en meget effektiv avløpsåpner som er skånsom mot alle typer rør. Den har en egenvekt på hele kg, som gjør at den trenger gjennom vann og . Mudin avløpsåpner er best på tette rør.


Lekkasjer og tette rør oppstår ofte gradvis og over lang tid.

Vakuumpumpe og avløpsåpner. TETTE AVLØP : Hver dag skylles fett, hår, støv, såpe og matrester ned i rørene våre, og etter hvert vil det kunne hope seg opp. Løser opp fett, slam, hår og såperester. Klikk og hent Dette produktet er kun tilgjengelig for henting i butikk.


Trenger gjennom vann, åpner og løser opp hår. Skånsom mot plast, betong, stålrør, loddinger, rustfritt . Egenvekt på hele kg pr.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi anbefaler flytende avløpsrens. Avløpsåpneren har en egenvekt på hele kg pr. Du kan prøve en annen avløpsåpner.


Det er viktig å følge bruksanvisningen. Jeg har blitt anbefalt mudin fordi det vissnok skal være mer skånsomt mot rørene og bedre enn plumbo. Den smører rørene og forhindrer rask tiltetting.


Dreper illeluktende bakterier . Først og fremst kan du unngå tette avløp ved å skylle med. Er ikke utblandet,og trenger gjennom vannet. TETT AVLØP : Problem med tett avløp ? I de verste tilfellene er de ikek annet som hjelper enn å tilkalle rørlegger. Disse er flytende og tyngre enn vann. Plumbo pulver kan gjøre vondt verre hvis . Kjørte først på ei flaske avløpsåpner og masse kokende vann uten at det hjalp.


Meget effektiv avløpsrens som tar det meste.

Jeg har litt skrekk for at doen skal gå tett, ettersom jeg har opplevd det før. Og bruker flytende avløpsåpner (jif eller mudin ) forebyggende med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg