onsdag 23. september 2015

Sklisikker matte dusj

Materiell som skal forhindre at en person sklir i badekar, baderom eller dusj. Badematte i gummi med sugekopper. Sklisikker matte BERG 54xhvit. Se lagerbeholdning i butikk. Dusj matte i gummi med sugekopper.


Badekarmatte for å redusere faren for å skli.

Kan brukes i badekaret, dusjkabinettet , badebaljen etc. Antisklimatte som passer godt til både badekaret og i dusjen. Stå støtt og trygt uten å være redd for å falle. Praktisk og nødvendig dusjmatte med anti-skli, for å unngå uheldige uhell på baderommet. Med denne sklisikre matten unngår du knall og fall.


Praktisk, sklisikker matte som kan benyttes i badekaret eller i dusjen. Fagstoff: For noen er det naturlig å ta en dusj som en del av den daglige. Farge: gjennomsiktig gul Ny i .

For sikkerhet i badekaret, dusjkabinettet eller på gulvet. Få til en skikkelig spa-følelse på badet hjemme. Kjøp deilige håndsåper, duftlys, duftpinner, skittentøyskurver og toalettmapper hos oss.


Matten holdes på plass av sterke sugekopper . Anti-skli matte i silikon, på rull! Disse rullene gir et alternativ til ferdigproduserte serier og gir skredde. På hytta står vi i badekaret og dusjer. Forebygges ved at veggene i dusjplassen alltid skylles med hånddusjen etter en dusj. Dette kan løses enkelt ved anskaffelse av en antiskli- matte i gummi eller pvc som legges på bunnen i karet.


Pleasur antiskli- matte til bruk i dusjkabinett. Har du sklisikker matte eller lignende på badegulvet? Tørker du raskt opp vann fra gulvet for å unngå å skli?


Har du montert håndtak i dusjen , badekaret og ved . Monter støttehåndtak ved inngangspartiet, ved dusjen eller badekaret, og ved toalettet. En sklisikker matte i badekaret eller dusjen er også lurt å ha. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Coram Nordic selger baderomsartikler i hele Norge.

Tusenvis av nordmenn sklir og skader seg i en trapp hvert år. Så du vil kanskje sklisikre trappen? Her er fem metoder for å få en sklisikker trapp.


Dobbel fordel: sklisikker og behagelig vask av fotsålen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg