onsdag 4. mars 2015

Pumpekum drenering

Pumpestasjon for 1- boliger eller drenering av mindre. Pumpekum for bortledning av overflate-. Vi har møtt endel hardt fjell i feil ende av huset, og må pigge oss ei . Ypperlig også for drenering av områder med terskel, der vannet blir . Vår løsning for drenering av kjeller og grunnmur er basert på fukmekanisk kunnskap om hvordan vann og fukt opptrer overfor konstruksjoner i og på bakken.


Grunnmuren på de fleste hus er gravd ned i terrenget, helt eller delvis.

Huset står med andre ord i en grop. I en slik grop vil det samle seg vann, regnvann, snø . I husdrenskummen samles drenering og takvann - og evt. Må også installeres en pumpe på drenskum for å håndtere . For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. Ved frostutsatte installasjoner kan pumpekummen leveres med innstøpt. Raskt, rent, sikkert – KSB tilbyr optimale totalløsninger for håndtering av alle typer avløpsvann.


Graving av pumpekum med pumpe.

Relaterte ord: isolering av grunnmur, drenering av grunnmur, drenering rundt grunnmur,. Problemer med drenering knyttet til overvannsførende ledning i gaten. Er dreneringsledningene rundt huset koblet direkte til en ledning i gaten.


Dette fagheftet om praktisk drenering er spesielt tilpasset kystfylkene fra. Anvendelsesformålene avhenger av valgt pumpe og omfatter bl. Koblingsboks for pumpe er montert øverst i pumpekummen. Det er nokså vanlig å ha tett. Taknedløp eller drenering er ikke tilknyttet slamavskilleren.


Wavins systemløsninger gir effektiv overvannshåndtering og kontroll. Drenering av kummer uten bunnrenne, for eksempel vannkummer. Kassen er laget med utvendig beskyttelse mot sjøvann. I tillegg har vi innvendig pumpekum for . Sandfang SKog overvannskum O50.


Fordelingskum eller pumpekum. Prisen for drenering avhenger av flere faktorer. Vi tar her for oss de valgene og kostnadspostene som i størst grad påvirker prisen når man skal drenere.


Bufret Det skal vera drenering rundt heile anlegget. Langsgåande fall ( ) i botn på siloen til ei tverrenna, og vidare avløp til ein pumpekum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg