onsdag 31. mai 2017

Alger i vanntank

Algevekst i vanntanker og slanger er et uungåelig problem. Er det trygt å drikke vannet fra vanntanken ? Rense vanntanken med klorin? Rens av vanntank innlegg 26. Flere resultater fra baatplassen.


Rent vann i “tankene” - Skipsrevyen.

Det er et kjent problem at biofilm som vekstområde for alger og bakterier oppstår i vanntanker og vannledninger. Klor er et utmerket middel til å . Vann i Bobilen - Rengjøring av vanntank. I bobiler brukes vann fra vanntanken til spyling av toalettet, til drikke og vaskevann. Er vanntanken eller cisternen lodden av alger og andre uhumskheter innvendig, må det skrubbes, uansett middel. Da er det en fordel med stort . Du skal være glad for at vanntanken innvendig ikke er tilgjengelig for øyesyn.


For rensing av vanntanker. Etterlater ingen smak i vannet, og misfarger ikke slanger.

Holder systemet fritt for bakterier og alger. Fyll tanken opp med minst. Jeg har akkurat installert vanntank med gassvannvarmer på hytta. Om ikke sørger Sollyset for Alge vekst i tanken.


Hvor kan jeg få tak i tabletter for å rense vanntanken. Noen av disse små algene kan kanskje brukes som medisin i fremtiden. Og han er like opptatt av alger som før – om ikke mer. Når døren åpnes kommer flere søyleformede og gjennomsiktige vanntanker til syne. Du er like utsatt for korrosjon og alger selv om båten står stille.


Da Anita og Arne Olson fikk midlertidig vann fra en separat vanntank , begynte det likegodt å gro giftalger i den. Saltinnholdet har dessuten . Rengjør og desinfiserer vanntank , ledninger, slanger og pumper. Dreper alger og bakterier.


Nøytral lukt, miljøvennlig og uten klor. Anbefalt bruk er 1-ganger i . Grønnalgene har bare klorofyll og ikke andre fargestoffer. Slangene er fulle av alger , noe jeg regner med er fordi jeg har . Både brønner og innsjøer med mye alger og annet organisk materiale kan ha lavt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg