onsdag 17. mai 2017

Rotter i taket

Skadedyrbekjemperne skar ut et hull i taket og la feller innsmurt med . Lufting av kloakk på loft eller tak må sikres med netting. Kommer rotter opp gjennom toalettet bør det installeres rottestopp på soilrøret eller . Resultatet blir ødelagt rør, men også i verste fall vannlekkasje. Og så får rottene altså frigang inn i boligen.

Jeg hører at den går forsiktig der oppe og lager rotte -ly mao ikke piping som. Er det mulig å få rotten ut uten å rive taket (-fra innsiden)? ROTTER I alle vegger og tak ! Rotter i veggene, mugg samt lekkasje, rettigheter.


Flere resultater fra forum. Bufret Lignende Rotter spiser og gnager på stort sett alt de kommer over – og kan gjøre stor skade. Hus - Rotter som dør i vegg, gulv og tak kan gi ekstremt ubehagelig lukt.

Men da tak og vegger i stuen skulle males og listverket oppunder taket ble. Rottene kan også være i vann- eller kloakk. Kulda får mus og rotter til å trekke inn i husene. Er du derimot så heldig at du har, eller får tak i en musefelle, er det bare å legge den ut med . Her er tipsene for sikre boligen mot rotter og mus. Rotter kommer gjerne opp på taket gjennom utluftingen fra kloakken.


Insektene lever også av ekskrementer fra andre dyr på taket som fra rotter , mus og ekorn. Grundig rengjøring i hjemmet og bruk av gjør-det-selv insektmidler, . Vi hørte også en masse lyder i vegger og tak rundt omkring i huset. Dermed satte vi opp flere feller og endte med å fange 13–stykker. SKIEN: Nå om høsten trekker mus og rotter inn i varmen. Mens mus gjerne gjemmer seg i vegger eller på loftet, finner rotter som oftest skjulesteder i kjelleren.


Det sier Jul Anders Østby i Anticimex. Skadedyr som mus og rotter vil inn i varmen om høsten. Slik unngår du mus og rotter i huset.

Krafselyder i vegger, tak eller under gulvet. Hører du krafselyder i vegger, tak etter under gulvet? Ser du synlig rotte - og muselort i og rundt matskap, langs vegger og på steder med mye . Strø mel langs veggene for å avsløre rotter og mus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg