tirsdag 30. mai 2017

Legge skifer på trapp

En flott skifertrapp gir et godt førsteinntrykk og er med på å løfte selve bygget. Den er også varig, vedlikeholdsfri og vakker. Hei, har murt utetrapp , og tenker nå å kle den med skifer , Otta eller Alta. Trappetrinn i skifer produseres . Men lurer litt på hva jeg skal gjøre med opptrinnene og fronten, se bilde .

Når du skal legge et gulv i skifer skilles det i hovedsakelig mellom to forskjellige slag. Når man skal legge skiferflis er det viktig at man rengjør underlaget som det skal legges på slik at det er fritt for skitt og støv. Samtidig er det viktig at støpen er tørr . Legge skifer i utvendig trapp. Tre opptrinn med platting.


Trinn i fallende lengder, platting i hugget bruddskifer. Dersom du bor i Bergen og vurderer å legge skifer , men usikker på hvordan, kan du trygt ta kontakt med oss.

Vi har hjulpet mange bedrifter og privatpersoner i . Her kan du se hvordan du bruker limemørtel til å lime skifer. Abonner på vår kanal for å se flere. Tilbake til leggeanvisninger.


Betong og granitt trapper. Vurderer du å utføre arbeidet selv? Arbeidet er slett ikke vanskelig, men krever nøyaktighet.


Ved utvendig legging av skifer og naturstein anbefaler Weber å beskytte. Den klassiske metoden for å legge store natursteinsheller er i jordfuktig mørtel. Vi vil gjerne motta mpris på skiferfliser samt legging på utendørs trapp. Denne trappen er laget med en kombinasjon av stein og skifer. Er det mye vann, kan du legge et dreneringsrør i bunnen.


Kle inn trappen med granitt eller skifer , og du får en trapp med særpreg. Teknisk informasjon kinaskifer (ikke tilgjengelig) Teknisk. Sålen er støpt og skifer er handlet, så det er selve jobben med å lime, legge og fuge.


Vi hjelper deg med anbud på skifer.

Trenger å få ryddet plenområdet, og kanskje legge skifer på deler av området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg