onsdag 31. mai 2017

Stålpipe og den nye forskriften

Fobot – Forskrift til lov om brannforebyggende tiltak. Jeg ringte en Jøtulforhandler igår for å høre hva de mente om å ha stålpipe i hus som bygges etter den nye forskriften. En stålpipe kan oppfylle kravet, og det forutsettes at pipa står klar for montering . VIKTIG: Alle nye installasjoner av ildsteder skal meldes inn til det lokale.


Jøtul Stålpipe passer alle ildsteder, alle typer brensel, badstuer, hytter og hus. Den passer like bra i nye som i gamle bygg.

Du kan montere flere ildsteder på en. Nordpeis Stålpipe er utviklet og typegodkjent for å gi maksimal sikkerhet og ytelse. Ny takpapp skal kunne sveises på den eksisterende siden overbeslaget . NB: Skal ildsted og ny skorstein monteres samtidig eller i bolig under oppføring er ildstedet søknadspliktig som en del av varmeanlegget. Schiedel permeter stålpipe er en meget eksklusiv og rimelig pipe som er enkel å montere. Iallfall hvis du velger Schiedel Permeter, den nye stålpipen som . Hva bør man tenke på før man kjøper en ny ovn eller peis?


Rehabilitering av skorstein eller montasje av ny stålpipe. Har akkurat vært på befaring i ny bolig (nybygg) og det var selvsagt.

En isolert stålpipe koster omtrent det samme som ei murt pipe, . Ny feie- og tilsynsordning med lokal forskrift skal behandles som. Icopals nye monteringssystem for stålpiper gir raskere montering og et penere resultat. Skjemmende skjøtebånd er historie.


En liten kikk inn i butikken! Den nye forskriften - Nye muligheter. Sentral Godkjenning er i dag ikke relevant for arbeider innenfor ildsteder, skorsteiner og stålpiper , selv om de sistnevnte er søknadspliktige . Hjemmel: Fastsatt av Sel kommunestyre 20. Saken gjelder boligtvistnemnda. Gjelder kun 5-roms leiligheter: Komplett.


Han opplyser at et relativt stort antall av hans nye abonnenter. SENSE SERIEN Dovres nye peisserie. Mulighet for stålpipe : Ja. C og oppfyller forskriftene for røykkanaler til mindre ildsteder.


Det er viktig at din nye peisovn kan monteres forsvarlig der hvor du ønsker det. Du skal være sikker på at peisovnens plassering er i tråd med norske forskrifter. Før montering Plassering av ildsted Installasjon av nye ildsteder skal . Isolerte stålpiper benyttes.

Vårt kjerneområde for montering av stålpipe er Askøy og Bergen. Noen velger også denne løsningen når de bygger ny bolig. I tillegg vil nye regler og forskrifter sikre et større totalmarked. En ny peis vil alltid være fôret med ildfast stein eller ha en innsats i jern. I teknisk forskrift til plan- og bygningsloven (TEK) stilles det krav om at.


Sette inn ny Jøtul F3i eksisterende teglestens pipe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg