torsdag 25. mai 2017

Fibo trespo monteringsanvisning

Fibo forberedelse for montering. Dette er hva du trenger å vite før du installerer våre vanntette veggsystemer. Les mer på vår hjemmeside. Vår smarte løsning for renovering av.


Montering med standard og to-delt innvendig hjørneprofil. Panelene monteres på eksisterende vegg eller på avrettet bindingsverk med senteravstand 6mm .

Husk alltid og les produsentens monteringsanvisning , og følg den om den avviker fra beskrivelsen. Glem membran og flise lim. Det er meget viktig at hele mon- teringsanvisningen blir lest FØR monter-. Vi vurderer fibo trespo plater på nytt bad oppe, men er de 1 tette?


Panelerne er godkendt som vådrumsmembran, . Låt torka innan montering. Följ monteringsanvisningen (se sid - 45) och du är garanterad ett . Benkeplaten skal kontrolleres for eventuelle synlige feil før montering.

Ikke tetti men fibo trespo eller lignende med flis utseende. Ved montering er det viktig å kontrollere at alle låsepunkter låser korrekt for å sikre tettheten. Hvis arbeidet er utført etter monteringsanvisningen som ligger i hver pakke så har han. Dersom montering skal skje på murvegg, må det . Vi har laget en beskrivelse av hvordan montere baderomspanel steg for steg.


Användning av handskar rekommenderas under montering då det kan förekomma skarpa kanter på skivorna. Det er likevel viktig å være oppmerksom på at Hydroloc trenger en litt større porsjon nøyaktighet og faglig grunnkunnskap enn ved montering. De fleste anbefalinger og monteringsanvisninger fra produsenter av våtromsmembraner m. I monteringsanvisningen gör man skillnad på våtzon och mindre våt zon, . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Følg den enkle monteringsanvisningen , og du er sikret et lekkert resultat du . Unngår du slike ting under arbeidet garanterer en av leverandørene, Litex , at platene holder tett i år. Med vår enkle montering kan du skaffe deg nye. För att justera tag en rak.


Vi forutsetter at membran under . På kjøkkenskrog eller kraftige hylleknekter – se egen monteringsanvisning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg