tirsdag 16. mai 2017

Montere sluk i betong

Når du skal støpe med betong , fester du sluket til armeringen med metalltråd. Hell ut litt betong og bøy gjerne et armeringsjern over avløpet og stikk det ned i. K- og A- sluk er boligsluk i plast for innfesting av faste og. Lokket og klemringen fjernes og godkjent slukmansjett. K, A og M- sluk er boligsluk i plast for innfesting av faste og smørbare memebraner med.


Montering i støpte gulv med underliggende membran.

Gulvsluk med fliser på bjelkelag i betong. Et fungerende og riktig installert gulvsluk er en bra forsikring mot fukt- og vannskader. Fiksere sluket med hjelp av gjengstenger ( tilbehør) som monteres i slukets festeører 1. Det har også kommet sluk ment for montering i vegg. Byggmax tips, Blande betong i trommel eller bøtte (Del 1) - Duration: 2:34. Her ser du hvordan du bygger baderomsgulv ved hjelp av flytende, selvutjevnende avrettingsmasse.


Slik monterer du Unidrain avløp, hvis du har betonggulv. Få vist trinn for trinn hvordan du monterer et.

Vi startet med å legge ut litt betong spredd over hele badet for å få noe innunder. Designet på PiLi- sluket gjør at det er enkelt og montere i helt riktig posisjon i forhold til ferdig gulv,. Når betongen har herdet plasseres sluket i utsparingen.


S kan monteres i sluk med innbyggingsvannlås. Multivannlåsen kan kun br . Ved montering av sluk er det mye å passe på. Vårt universalsluk har fått en ny vannlås som gjør at kapasiteten til sluket. PILI Cutter er et verktøy for kutting av rør ved montering av PILI sluk i betonggulv.


Noen er avlange og smale, andre er trekantede og til bruk i hjørner. Toppristen er det som synes av sluksystemet , . Dette bladet omhandler montering av sluk i ulike etasjeskillere og overgangen. Bad og vaskerom skal ha sluk. Konstruksjonen utføres i henhold til gjeldende anvisninger fra BVN.


Joti KS- sluk og Joti K- sluk , tettet med FS GPG. FS GPG tettemasse for kanaler og gulvsluk monteres i. Før belegget legges på betonggulv der det er montert gulvvarme, skal varmen være slått. Sluk skal være tilpasset gulvbelegg, og monteres i henhold til . Byggebransjens Våtromsnorm og veiledningen til teknisk forskrift.

Ved innstøping i betong reguleres høyde og vater med justerbare støttebein. Gipsplater, betong eller puss er gode underlag. Slukmansjetter skal monteres med. LIP VSover alle sluk , eller det kan benyttes en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg