fredag 12. mai 2017

Eksosbandasje

Framstilt av sterkt og fleksibelt glassfibergarn. Gir redusert varmestråling. EKSOSBANDASJE OG TILBEHØR.


Innholder ingen asbester, og har et unikt . Fukt bandasjen lett med f. Varmebandasje med original kvalitet.

Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. For reparasjon av større hull og sprekker i eksossystemet. Alle forbindelser blir gasstette og varmebestandige.


Epoxybehandlet glassfiberbandasje. Ja, eksosbandasje så lenge det er rør i motorrom. Det øker og hastigheten på eksosen, og holder temperaturen mer borte fra motorrom.


Tok i går å wrapped eksosbandasje rundt det nye grenrøret mitt, men les i ettertid at det skulle legges i vann? Kjøpte Thermotech sin bandasje, .

Flere resultater fra forum. Så jeg lurte litt på å ta de av å montere eksos bandasje , men jeg kom til å tenke på hva om det lekker olje ned på manifoldene? Til reparasjon av større utettheter i eksosanlegget. Eksosbandasje i god kvalitet?


Herder ved hjelp av varmen fra eksosen. HPO Motorsport sin Titan eksos bandasje er produsert av pulveriserte lavasteiner som er vevd inn i fiberet. Det tåler mye høyere temperaturer samt at den har en . Innen racing er eksosbandasje mest kjent fra drag-racing. Jeg tenkte å kjøpe meg eksosbandasje til Goldwingen.


Litt usikker på om det blir svart, hvit eller grå. Hva slags merke blir anbefalt her? Skal få varme isolert dp og forskjellig nå. Rask og enkel i bruk uten sveising eller demontering.


Bandasjen blir herdet når . Topp kvalitet takket være forskning, . X 25FT BLACK EXHAUST WRAP AND TIES KIT. Contains roll of X 25ft Black exhaust wrap and four locking ties.

Upptil - LAVERE PRIS og HURTIG LEVERING av Kvalitet til lave priser-deler hos Bsbildeler. Har hatt bra erfaring med dette på 4t turbo. Har nå investert i 2t turbo, og er ganske fersk på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg