onsdag 17. mai 2017

Brannslukker båt

Selvutløsende brannampuller fra Bonpet. Slukkespray og håndslukkere. Motoren bør ha automatisk brannslukking , noe det også er krav til i de fleste nye båter. Vi har sett på hva du kan gjøre for å sikre båten og på hva du trenger om . Automatisk brannslukker for mindre båter.


Den selvutløsende slukkeampullen er et unikt brannsikringsprodukt.

Hver ampull sikrer et område på kubikkmeter. Ampullen utløser seg automatisk når . Lurer litt på hvor mange er det som har brannslukker ombor enkelte mener det ikke trengs da det er nok vann i umiddelbar nærhet. Påbudt med automatisk brannslukker ? Stort motorrom - mulig med automatisk brannslukker ? Brannslukking i motorrom innlegg 16. Flere resultater fra baatplassen.


Bufret Lignende båt -670px.

De fleste branner i fritidsbåter oppstår i forbindelse med driftstoffsystemet og. Ha minst ett 2-kilos pulverapparat lett tilgjengelig for brannslukking. Større båter bør ha flere apparater. Vend apparatet opp-ned et par ganger i løpet av . Husk minst ett 2-kilos pulverapparat til brannslukking.


FirePro brannslukkeanlegg til båt leveres som automatisk og eller manuelt brannslokkesystem. FirePro slokker brann på få sekunder og beskytter objektet. Fast montert brannslukker i motorrom. I forhold til Nordisk Båt Standard er det ikke å ta for . Godkjent brannslukningsapparat klasse ABC.


Total brukstid ca sekund. ABC pulver egner seg for . Bonpet-ampuller kan installeres praktisk talt hvor som helst. Leveres med veggbralett egnet til bil, båt og caravan.


Pulverslukker for bil, båt og campingvogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg