tirsdag 23. mai 2017

Ferdig tak over inngangsparti

Da kan vi fortelle deg at vi tilbyr entrétak som er nesten fiks ferdige. Entrétak gir ly for dårlig vær og beskytter til dels inngangspartiet. Hos Byggmax finner du det perfekte entrétak over din ytterdør!


Alltid gode priser på Entrétak og baldakin fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Et pent og solid tak over inngangsdøra gjør ikke bare huset vakrere. Alle som skal inn eller ut av døra, kan stå i le mens de låser opp eller . Beskytter døren mot vær og vinn, men bevarer lyset. Stilrent entrétak i slitesterk, UV-beskyttet polykarbonatplast. Plasten er mørktonet for å håndtere smuss og sollys bedre.


Takplate av buet pleksiglass. Enkelt og raskt å sette opp.

Komplett med festeskruer og monteringsanvisning. Lett å montere sammen flere tak i rekke. Vi har kjøpt et hus der det ikke er tak over inngangsparti. På lang sikt er planen å få bygd en yttergang der inngangspartiet har overbygg.


Er på jakt etter noe over inngangsdøren, og har sett på noe fra Fana glass som ser bra ut. Må få bygd tak over inngangspartiet i sommer. Et klassisk tretak over din dør som du maler i ønsket farge.


Overbygg i aluminium, med polykarbonat takplater gir bra med lys igjennom. Balkonger montert ferdig. Inngangsparti (4-1), fra kr. Norgeshus har både ferdighus og ferdighytter , og dessuten en stor . Ved husets inngangsparti skapes førsteinntrykket av hjemmet. Her finner du blant annet ideer til to forskjellige entrétak og.


Nå begynner vi med tak over inngangsparti. Trappen ble veldig fin og når tømrer er ferdig så skal vi legge jordmasser rundt inngangsparti , trapp, bod og.

Tak over inngangsparti skien. Image may contain: house and outdoor. Plastmo takløsninger er enkle og hurtige å montere. Tiltak foran dør er nødvendig, og tiltak over dør er ønskelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg