mandag 15. mai 2017

Regulator gassgrill

På bakgrunn av de problemer noen av våre kunder opplever i forbindelse med . Reklamationer på regulatorer til grill. Vi erfarer at mange har problemer med gasstilførsel ved tilkobling av regulator på ny byttet flaske, spesielt på nye Weber. Innova regulator til gassgrill - Denne regulatoren passer alle gassgriller fra Innova og Nordic Season.


Norges raskeste nettbutikk! Sikkerhetskobling mellom gassbeholder og f.

For griller og gassvarmere som drives med gass. Viser at kopplingen er tett. Indikerer hvor mye gass som . Regulatorsett komplett med regulator , slange og manometer.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Du kan bytte kun slangen eller slangen inkludert regulator. På ett område er det likevel litt mer jobb med gassgrillen : Vedlikehold. Pass også på at regulatoren er montert riktig: Lukk ventilen før du .

Er det lenge siden du byttet slange og regulator på gassgrillen din, eller har slangen. Les mer om Weber adapterslange og regulator. Du kan også kjøpe gasslange med regulator koblet til den ene enden.


Med en slik løsning skal du bare feste den løse enden til gassapparatet ditt. Se hvordan du bytter gasslange på gassgrillen din, og sjekker at den sitter skikkelig. Propan som strømmer fritt ut fra en propanflaske eller en defekt regulator holder. Kull- eller gassgrill , eller kanskje begge deler?


Vi har de nyeste grillene med smarte løsninger for små. Finjuster ditt utvalg av Grill. Passer til alle griller, bortsett fra Go anywhere og Performer. REGULATOR JUMBO 5M SLANGE.


Og for åtte av ti nordmenn er gassgrillen hagens favoritt. Slangelengden er på cm. Men plass, tid og matvaner er faktorene som bestemmer hvilken grill som er riktig for deg. Med manometermåler som kontrollerer tetthet på gassmengde som er igjen i gassflasken. Det aller viktigste er at regulatoren på gassflaska settes nedpå og låses fast.


Det er viktig å huske å sjekke at regulatoren sitter ordentlig på. Dette må du vite om gassgrillen din.

Det kan man gjøre ved å løfte flaska i . For montasje på gassflaske for drift av gassgriller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg