mandag 22. mai 2017

Sugekopper til glass

Sørg for at dine medarbeidere alltid har det beste utstyret ved transport av glass og vinduer. Hos oss finner du praktiske og stabile vakuumløftere med . Våre sugekopper fra Würth er egnet for horisontale løft av vinduer og glass. Kontakt oss ved behov for leie!


Ergonomisk grep som muliggjør ethånds-løft. Løftekapasitet ved rene og glatte .

Hos oss kan du leie blant annet innløftevogner, pallegafler, eller håndholdt utstyr som f. Egner seg til håndtering av store og tunge plater, som glass og metall, til flate og. Vi tilbyr et av markedets bredeste sortiment av sugekopper , slik at hver applikasjon kan få sin. Ting har sugekopper til ba både knagger og tannbørsteholdere. Gjør det lettere å transportere glassplater, dører og lignende. Spesialdesignet for løft av glass og vindu.


De kan i tillegg leveres i . Med vakuumpumpe og vakuumindikator.

Ideell til montering av enkeltfliser, tynne glass , . IKEA - STUGVIK, Krok med sugekopp , , Med sugekopp som fester seg på glatte overflater, som glass , speil og fliser. Sugekoppsett med stk doble sugekopper. IKEA - LÅDDAN, Krok med sugekopp , , Med sugekopp som fester seg på glatte overflater, som glass , speil og fliser. Tiltak mot avsetning på glassoverflater etter sugekopper. Glass og Fasadeforeningen.


Løfter inntil 1kg pr stk og har tre sugekopper med diameter 1mm. Smartlift til glass og vindu innsetting. Rollout sugekopp 150mm reserve. Profesjonelle sugekopper selges, brukt til løfting av glass , koppene klarer 120kg pr.


Har stk av disse, dette er de beste koppene man . Fordi sugekopper flate ut når du trykker på dem på glass , skaper . Har du en øyeprotese i glass eller plast? Vi benytter en DMV sugekopp for harde linser som hjelpemiddel for å ta ut. Det finnes flere typer sugekopper. Proff sugekopp for alle type jobber hvor flate gjenstander skal løftes.


Kjøpe kvalitet og holdbar finger gummi sugekopper for glass løfte laget i Kina på Qianlang. Våre Gummiprodukter kommer i en rekke farger, størrelser og .

Grunnet overgang til ny type sugekopper har man vært i stand til å øke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg