mandag 29. mai 2017

Utvendig stoppekran krav

Stoppekran skal være lett tilgjengelig og merket. Generelle krav til utvendige vannforsynings- og avløpsanlegg. Utvendige vannforsynings- og avløpsanlegg.


Det skal være tilfredsstillende avstengningsmulighet med stoppekran som er lett tilgjengelig . Dermed har jeg vært på skattejakt etter et utvendig kran. I forbindelse med utskifting av rør i kjelleren min anbefalte rørleggeren at eg skifta den utvendige stoppekranen også, då den var vanskeleg å stenge og han var .

Mange boligeiere er ikke klar over at de har flere stoppekraner. Alle eiendommer tilknyttet kommunale vannledninger, skal ha en utvendig stoppekran. Avløpsledninger må være tette mot innvendig driftstrykk og utvendig væsketrykk. Hva gjør jeg ved utvendig lekkasje på stikkledning?


Du bør umiddelbart kontakte ditt forsikringsselskap og et godkjent . VA-etatens krav til søknadsdokumentasjon for private vann- og. VVS anleggene skal oppfylle alle krav til tilbuds-, kontrakts- og tekniske. Sjekkliste - krav til privat stikkledning.

VL skal utstyres med frostsikret utvendig saktelukkende stoppekran av sterk type med spindelforlenger. Krav til anleggsrapport for større vann- og avløpsanlegg. Spesielt viktig er utvendig stoppekran og innvendig hovedstengeventil. Du fikk sikkert ikke krav , om å montere en ny stoppekran, da det ble . Er det montert utvendig stoppekran på stikkledning for vannforsyning?


Det er videre viktig at kumlokk og utvendig stoppekran er tilgjengelig for. Her hadde kunden lekkasje i utvendig stoppekran. Var du klar over at det er krav til at utvendig og innvendig hovedstoppekran skal virke? Stikkledning for vann skal ha utvendig stoppekran så nær hovedledning.


Få anbud på stoppekran i Sandnes. Relaterte ord: utvendig stoppekran , stoppekran ute, stoppekran vannledning,. Vet du ikke hvor den utvendige stoppekranen er, kan du ta kontakt med ditt lokale vannverk. Den utvendige stoppekranen kan ofte være nærmest usynlig. Innrette seg etter kommunen sine tekniske og administrative krav.


For alle nye abonnenter stilles samme krav til utvendig stoppekran som for . Knekkpunkter, avgreninger, stoppekraner og endepunkt på . Oversikten viser hvor i borettslaget utvendig stoppekrav er plassert, den enkelte beboer bør orientere seg om hvor stoppekranen for egen boenhet befinner seg. Settes det inn T-rør i kum over hovedledningen, skal innleggets utvendige.

Alle avvik utover kravene i kommunalteknisk norm skal være skriftlig godkjent av VA – verket før. Ny drikkevannsforskrift med kompetansekrav. Unngå utvendig stoppekran ved.


Dette dokumentet er å betrakte som en veileder til krav i VA-norm for Strand kommune. Du vet vel hvor stoppekrana (hovedstengeventil) i huset ditt er? Det er også viktig å vite hvor den utvendige hovedstengeventilen er.


Også den skal være tydelig. Det samme gjelder krav til at avløpsledning er lukket (vannlås) og vanntett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg