mandag 15. mai 2017

Tv2 nyheter

TV er Norges beste nettsted for nyheter , sport, underholdning, vær, tv-guide og video. TV -Jesper unnslapp så vidt dette treet. Bufret De tror at de må nå en bestemt vekt for å kunne trene på treningssenteret.


Har du fått med deg disse klippene? Anne Linn fikk seg en skikkelig overraskelse da .

Nyheter, sport og underholdning. Og hvordan reagerer nordmenn på diskriminering og rasisme? For dager siden - For to år siden truet TV med å legge ned nyhetene om de ikke fikk dekket merkostnadene ved å drive nyheter fra hovedkontoret i Bergen. TV 2-anker Yama Wolasmal lager nyheter på afghansk: Forsøker å lære flyktninger norske verdier på deres eget språk.


TV nektes å dekke VM-trekningen. TVsist fredag så hadde de en rød remse nederst på skjermen med nyhetsvarsel. Synes TVsitt nye studio blir littt for rotete.


Det er nå nyhetene som skal være i fokus uansett.

En av forutsetningene for at TVble opprettet var at kanalen skulle utgjøre et alternativ til NRK - ikke minst gjaldt dette i nyhetsformidlingen. Skjermbilde av God morgen Norge på TV-2. MS-rammede Astrid Mattson og.


Vises på NRKi morgen kl. Blir tilgjengelig i morgen. Sist vist på NRKi dag kl. Det er det største som har hendt meg, sier Vegard. Det betyr mer enn folk tror.


Jeg føler at jeg bidrar til . Skolens rektor Bernard Daub i debatt på TVnyheter , om digital demens. Flerspråklige nyheter med norskopplæring ( TVskole). Sendingen startet mandag 4. Fikk du med deg kveldens episode av Sommerhytta på TV?


Er du genuint opptatt av utenriksnyheter? Engasjert og nysgjerrig og evner å formidle historier gjennom levende bilder? TV- nyhetene klokken har tapt 150.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg