torsdag 18. mai 2017

Karcher støvsuger

Tre nye støvsugere er nå tilgjengelig i tillegg til VC som er prøvd og testet, og DS 5. Våre brukervennlige våt- og tørrstøvsugere og teppebørstesugere er optimale løsninger for industri, varehandel, bilbransjen, . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Flatt foldefilter for enkel . En vanlig støvsuger fungerer fint til vanlig inneareal, men for å fjerne grov skitt og fint støv fra kjeller, verkste garasje og annet grovareal må .

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Velg riktig støvsugermodell fra listen nedenfor. Grovstøvsuger for alle anledninger! Få rene gulv på halve tiden! Støvsugeren suger opp vått og tørt smuss med ulik . Vær den første til å skrive en omtale.


Vi har Gratis levering ved kjøp.

KÄRCHER GROVSTØVSUGER WD PREMIUM CAR Hendig og kompakt grovstøvsuger med robust 17L metallbeholder og patronfilter. Til tross for det plassbesparende designet har den fantastisk sugekraft. Plassbesparende støvsuger som er enkel å finne frem når uhellet treffer inn. Maskinen kan stilles inn etter brukerens høyde, . Garagestøvsuger som suger opp grov og fin smuss, vått og tørt. Den er strømsikker, også når den suger væsker.


Teleskopisk, til meter lengde. Den är tystgående och passar därför. Sammenlign støvsugere og se hvilke som er best i test. Følg oss på: Quickparts i Sverige Quickparts i Danmark. Kärcher WD Grovdammsugare.


Fokus på brukervennlighet,kvalitet og holdbarhet bidrar til god ergonomi for den daglige bruker - 12m signalgul ledning,øker synligheten og sikkerheten for . Bestill støvsuger tilbehør hos Swedol - Oppdatert vareutvalg med trygg betaling. Kjøp online eller ring oss for personlig service! De kommer med det innovative TACT . Beholderkapasitet er liter, og støvsugeren har meter strømkabel som .

Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg