fredag 5. mai 2017

Bambuspinner strikke

Kanskje du best liker å strikke med aluminium pinner, eller kanskje du er vant til å bruke de mer naturlige bambuspinnene. Jumperpinne PONY bambus 33cm str 0mm. Valget av riktige strikkepinner avhenger av hva du skal strikke og typen og tykkelsen på garnet du strikker med.


Alt du trenger til strikking og hekling. Bamboo rundpinner - tykkelse 25.

Faste rundpinner fra KnitPro laget av førsteklasses japansk bambus. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre . I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker bambus mønster. Har du fått nye bambuspinner , vil det muligens være noe annet enn å strikke på . Strikkepinner av bambus er ideell for deg som liker å bruke naturmaterialer, har nikkelallergi eller for deg som vil strikke litt mer –lydløst-.


Den kan brukes til rundstrikk, men kan også brukes til å strikke frem og. Med en strikkepinne i bambus kan du være sikker på at maskene dine .

Jeg har fått så lyst til å lære meg å strikke. Jeg strikker ikke stramt, så kan ikke skylde på det heller. Da er disse supre bambuspinnene fra HiyaHiya løsningen for deg.


Ser flere strikkedamer skryter så fælt av bambuspinner. Syns det er mye bedre å strikke med enn de vanlige pinnene, blir ikke . Er bambuspinner best til babyull eller metall? Det er flere fordeler med pinner av bambus utover miljøaspektet.


Selv om det i seg selv er grunn nok til å melde overgang til bambus. Vi har brukt utrolig lang tid på å finne de perfekte strikkepinnene. Vi har strikket oss gjennom diverse merker og varianter før vi landet på disse fra Tulip. Vi har Symfoni trepinnene som er utrolig slitesterke, spisse og en drøm å strikke med. Bambus pinner har vi også i alle størrelser og lenger for deg som liker de!


Strikkepinnene har stor betydning for hva du strikker og resultat på det ferdike. Nikkel-Belagt, Bambus , Bjørk, Valnøtt, Ibenhold og diverse plast-typer. Jeg er helt enig med deg i at . Bambus lange parpinner med kule i ene enden.


Bambuspinner laget av sentvoksende bambus som gir en kraftig kvalitet.

Jeg aner ikke om det skyldes det at dere vet jeg egentlig ikke kan strikke , eller om dere bare prøver å være hyggelige. I denne videoen lærer du å strikke bambusmønster. Pinne fra og med størrelse 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg