mandag 15. mai 2017

Sko til bryllupsgjest

Her er tilbehøret du trenger i bryllupet! En stor klestabbe som bryllupsgjest er å møte opp i et antrekk som. Ta med deg et par ekstra sko hvis skoene dine er vanskelige å danse i. Velg sandaler med frynser og stilige solbriller for å gi den romantiske stilen det lille ekstra. Kjole fra Just Cavalli Sko fra See by Chloé Veske fra .

Det kan bli mye gåing og forhåpentligvis MYE dansing, så bruk sko som du vet holder hele dagen og kvelden! ANTREKK TIL BRYLLUP : Moteprofil Darja Barannik er et. Men når vi først er inne på sko : Det er ikke alltid høye hæler er det beste valget . Jeg har brukt noen finere sandaler i bryllup før. Er bedt i et litt fancy bryllup , og har en kjole jeg gjerne vil gå med - men sliter med å finne sko som passer til, og hvilke strømper jeg evt skal gå . SILKESKO: Aller helst skal du ha silkesko. Velger du andre sko , for eksempel med åpen tå, bør du ha tynne strømper.


Fire bryllup i kalenderen, men ingen idé om hvordan du skal gå kledd?

Fra venstre: veske fra Saint Lauren, sko fra Schutz . Flate sko kan være like fine som høye hæler og du kan absolutt bruke de til. Skal du i dåp eller bryllup og vet at det blir en lang dag, kan et par . Gamle tradisjoner sa også at bruden skulle ha gamle sko. Hvis hun absolutt måtte ha nye sko , kunne ikke brudgommen kjøpe dem.


Svarte sko i et bryllup kan fort bli litt kræsj! Bryllup på stranden, bondegården eller i byen. For han kan det bety sko av suede-skinn istedenfor lakk- sko. SER MANGE FEIL: Som DJ og stylist i bryllup , har Marianne.


Menn kan gjerne bruke en mørkeblå dress med brune sko og brunt belte. En evig utfordring blant kvinner er hva man skal ha på seg i bryllup. Sist, men ikke minst: velg BEHAGELIGE sko. Men tenk alltid over hva slags type bryllup du skal i og hvor formelt.


Husk for all del på å ha velstelte føtter om du velger åpne sko ! Du har valgt en brudekjole, og skal nå ta en beslutning på hvilke sko du trenger. Det er mye å tenke på i valget av sko , ikke minst hvilken hæl type og høyden på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg