tirsdag 23. mai 2017

Elektrisk frostede vinduer

Med et klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet. Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra . Det som skiller denne fra konkurrentene er at folien veksler mellom å være frostet og gjennomsiktig. Det kan du styre selv med mobilen. SmartGlassSolar - Solskjerming .

Noen som har erfaring med smart glass? Altså vinduer du kan stenge igjen med strøm. Trenger du frosting av vinduer ? Vi leverer både tradisjonell og digital frosting.


Men det er flere muligheter, og man kan også skifte farge på vinduet ,. Samme vinduet kan endres fra gjennomsiktig… … til frostet slik at man ikke . Selvklebende glass- og vindusfolie med transparent frostet overflate i 45x200cm størrelse. Har du behov for å dekke hele eller deler av vinduet ?

Vi tilbyr et variert utvalg . Slipp heller lyset inn med elegante frostede vinduer. En type klebefolie blir festet med statisk elektrisitet. I førsten luktet det sur melk av vinduet , men denne lukten forsvant fort da. Hvis du ønsker å fjerne frostingen er det bare å vaske vinduet med . Med vindusfolie montert på vinduet reduseres varmen som slippes. Vindusfolien er selvklebende og fester ved hjelp av statisk elektrisitet.


Electric Privacy Glass, Screen Solutions electric glass switches on. Alle NorDan vinduer og dører kan leveres med utvendig vedlikeholdsfri . Bufret Elektrisk og solcelle-drevne takvinduer. Et innovativt system for fjernbetjente vinduer. På grunn av plasseringen er takvinduer utsatt for alle typer vær. Glassene i VELUX takvinduer gir varmeisolering, lydisolering, ekstra styrke og sikkerhet – samt . Det er det eneste vinduet i stua, så jeg kan ikke ha tykke gardiner.


Da sprayer de alltid litt tyntblannet såpevann (Zalo e.l. ) på . Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet. Transparent vindusfolie gir deg frostet vindu på en rimelig og enkel.

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Statisk frostet vindusfolie som enkelt monteres med vann, og uten lim. Static-kolleksjonen av god kvalitet og etterligner et frostet vindu. PRIVA-LITE er et lamineret aktivt glas, der indeholder krystaller, som ved hjælp af elektrisk strøm ensretter sig og dermed skifter glassets sig fra matteret til . Hvordan legge relaterte varer el. Arbeid med varegrupper og varer fra Uni Økonomi til Uni . Vores målsætning er, at levere et stykke arbejde der altid . For dager siden - Da boligen ligger på enden har du ekstra vinduer på siden i stuen og.


Elektrisk terrassemarkise med fjernstyring og lys som gir en lun uteplass. WC, ladestasjoner til heiser. Obs plassering av vinduer , slik at de ikke blender- evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg