fredag 26. januar 2018

Synkronisering forgassere

Dette settet lar deg synkronisere verdiene av forgassere , samt justere eller stille dem inn. Hver måler har sin egen individuelle demperkontroll og . Jeg har behov for å synkronisere doble forgassere på to påhengere. Justering av utenbordsmotor med forgassere ? Justere og synkronisere forgassere - Båtforumet.

Flere resultater fra baatplassen. Har en mod gsxr som går noe ruskete på finkjøring, så tenkte å prøve synkronisere forgassere. Et par spørsmål før synkronisering. Er det disse nippelene (rød sirkel) som skal kobles . Tråd om Forgasserjustering innlegg 22. Jaguar E-type har forgassere har . Siden jeg er ny får dere unnskylde meg om jeg poster feil sted.


Balancing (or synchronising) the carburettors on your motorcycle is an important job.

VERKTØY FOR FORGASSER - SYNKRONISERING ! Jeg har derfor kjøpt et verktøy til synkronisering av forgassere (merkelig at man alltid klarer å finne en god grunn til å kjøpe et verktøy ;) ). Tips om forgasser synkronisering. Etter service kan vi også hjelpe til med synkronisering og justering av forgasserne. Jeg kan tidvis hjelpe til med å synkronisere og justere forgassere.


Har ikke synchrometer og lurer på hva som kan gjøres for å synkronisere gasserene for å få den til å gå på tomgang med dette oppsettet. Yamaha motorsykler med mer enn én sylinder har som regel mer enn én forgasseren for drivstoff levering. Noensinne gang disse forgassere er fjernet for. Forberedelser: Motoren skal være i ”tipp topp stand”, Plugger og stifter OK, tenning justert, ventiler justert ingen.


Synkronisering av doble forgassere. Carb- synkronisering - Hjemmesnekret sync-måler. Elektronisk forgasser synkroniserings verktøy. Kobles direkte på flyets 12v batteri. Har kan man ved hjelp av tydelige lysdioer synkronisere forgasserene.


Hvordan lager jeg enkelt utstyr til å synkronisere forgasserne på min. Transalp ( og andre Twin ).

Tenker på plastslanger og oljesøyler, men ser ikke . Gir det noen merkbar endring på tomgang ift forgasser motor? Par korte tips: Statisk synkronisering : Ha av gasserne, skru tomgangs skruen ut til den akkurat ikke rører, skru den så inn en halv omdreining.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg