søndag 14. januar 2018

Toalettbørste

Alt du trenger av baderomstilbehør finner du hos JYSK. Vi har et stort utvalg toalettbørster og pedalbøtter i forskjellige materialer. Trenger du ny toalettbørste ? Hos oss finner du flere typer toalettbørster.


Vi har alt fra den mest vanlige modellen i plast til modeller med mer påkostet design og materiale som kan matche . Ting fører toalettbørster og har et stort utvalg andre baderomsartikler.

Flotte og eksklusive toalettbørster fra Södahl. Børstene fås i flere forskjellige farger og materialer, og passer perfekt med Södahls øvrige produkter. Veggmontert toalettbørste med rustfri holder og beholder av glass. Toalettbørsten er både elsket og hatet, men likevel et svært nødvendig onde. Den har blitt en selvfølge å ha i hjemmet, og er (heldigvis) å finne . Gjør rent doen før og etter bruk med en toalettbørste med to børster.


Vipp toalettbørste er en raffinert nødvendighet på baderommet. En silikonring på toppen av toalettbørsten gir lufttett lukking, mens den ekstra vekten på basen .

Kommer i to farger, hvit og grå. Vis lager totalt i din lokale butikk:. Mono toalettbørste i stentøy med gummibelagt overflate og sort glassering innvendig og sort børstehoved fra Södahl.


Vær den første til å skrive en omtale. Den praktiske toalettbørsten med hel holder er et viktig verktøy for rengjøring av bad og toalett. Den kommer med en hel holder for en hyigenisk og diskré . Stilrene, funksjonelle og innovative produkter til kjøkken og bad.


Har avtakbar skål for enklere rengjøring. Fås i krom, svart krom og gull med blankpolert finish. Norm toalettbørste , hvit. Shade toalettbørste head 70mm, svart.


KONTINENTAL toalettbørste Stål Sølv. Se mer produktinformasjon. Ikke tilgjengelig for nettkjøp . Den nye toalettbørsten har et praktisk, utskiftbart børstehode som henger i beholderen slik. Hent i butikken eller få varene levert på døren!


Vipp er dansk design på sitt beste.

Toilet Brush er en klassisk og minimalistisk toalettbørste fra Menus baderomsserie. Hvis du vil ha en stilfull toalettbørste som skal ha en viss standard på toalettet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg