mandag 29. januar 2018

Insektnetting metall

Hos MAXBO finner du insektsnetting som holder mygg og andre insekter ute. Kjøp på nett eller i butikk. Aldringsbestandig og holdbart mot strekking. Leveres i ruller parin.


Vevet metallduk Rustfri og syrefaste duker Jerntrådduk og insektnetting , fluenetting, musenetting og rottenetting.

Nisjemetall AS leverer produkter til en rekke . En finmasket vevet aluminiumsduk har flere bruksområder. Insektnetting i Aluminium. Fluenetting Aluminiumsduk, vevet . Netting-,tråd-, jern- og metallduk. Nettet som lar deg puste friskt luft og samtidig holder insekter og edderkopper borte.


Har et lite problem som jeg er sikker på at noen av ekspertene på forumet kan hjelpe meg med :-X Har ikke kiste under takutstikket, dvs synlige . Artikkel- nummer, Dimensjoner, Vekt, Lengde Ruller.

Flere produkter fra samme kategori. Bilde av insektnetting grå glassfiber armert 60x50m. Magnetisk insektnett til vinduer. Høyde og bredde kan justeres. Denne svært slitesterke myggnettingen er tilpasset bruk i vindu.


Den spennes opp ved hjelp av den medfølgende aluminiumsrammen. Myggnetting hjelper å forsikre huset ditt mot fluer, mygg og andre insekter. Kan du åpne vinduene uten små ubudne gjester.


ET BRUKERVENNLIG KVALITETSPRODUKT FOR DE SOM ER LEI AV BORRELÅSNETTENE! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Med insektnett av glassfiberarmert nylon.


Musesikret bakside av peforert metall med mm hull. Garasjeventil i metall med skyveluke. Ventilasjonstilbehør - kanaler, rør, gitter og ventiler.


Installer et nytt ventilasjonssystem eller en baderomsvifte – begge er smarte investeringer og krever . Med VELUX insektnett kan du nyte frisk luft – uten insekter.

Det er enkelt å betjene og passer til alle VELUX takvinduer. Flott oppbevaringsboks i metall med stjerne motiv, fra Smallstuff. Denne praktiske insektskjermen for dører vil være et praktisk tillegg til ditt hjem eller arbeidsplass.


INSEKTNETT TIL VINDU GRÅ 130X150CM. Den holder insekter effektivt borte fra rom i huset ditt. På jernvaren hvor jeg jobber er det stoort utvalg i forskjellig netting og gitter i forskjellig utførelse og metaller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg