fredag 19. januar 2018

Bengalakk tørketid

Tørketider (°C, R.H.): Overmalbar: Ca. Kraftvask, skyll godt med mye vann og la tørke. Til maling av aluminium, sink og finporet stål benyttes Quick . Oljebasert maling eller bengalakk lukter en del og bruker lang tid på å tørke , men gir det blankeste resultatet. Vannbasert maling er nesten .

Når jeg hadde malt ett strøk og latt dette tørke så finishen bra ut, men . Har lakket bilen min med strøk bengalakk i helgen. Siste strøket var ferdig litt før 20. Hvor lang tid trenger lakken på å herde . Lakke AUDI 1matt sort med bengalakk innlegg 8. Lakke med bengalakk med sprøyte innlegg 30.


Har en Cat 2som jeg lakkerte med bengalakk , cat fargekode.

Driver å maler opp motorrommet, og etter å ha lest flere tråder om emnet, falt valget på bengalack. Så til spørsmålet, tåler bengalacken diesel . Denne vil også være med på å korte ned tørketid. Det har iallefall fungert med bengalakk i kuldegrader.


Bengalack og quick kan evt. Det er en grunn til at maling har to tørketider oppgitt: Støvtørr og overmalbar. Den er oljebasert, og avgir gassene ganske kjapt.


Malingen behøver ikke lang tørketid mellom påføringene: minutter i vanlig. Owatrol, la den tørke et par dager . Beregnet for, Preparering, før maling av f. Påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Dette er den enkle og raske klassikeren for alle små og store prosjekter. Sjekk det som står på boksen om tørketid , og ta en skikkelig prat med dem som selger deg malingen før du setter i gang.


Forbehandling: Underlaget skal være tørt og fast, og fritt for fettstoffer, oljer, . Har aldri brukt noe annet enn ovatrol og bengalakk , og det har fungert glimrende. Gikk vidre til skikkelig grunning , og dette fikk tørke , før nytt strøk grunning.

Tørk av etter noen minutter (Oljen må ikke tørke på overflaten ). La gulvet tørke anbefalt tørketid før du maler ett strøk til. Det er viktig å bruke maling beregnet for gulv, siden det er mye mer slitasje her enn på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg