tirsdag 16. januar 2018

Mercury båtmotor problem

For ett år siden merket Svein Tangen i Fedje problemer med en Mercury EFI- motor ved at alarmen gikk når han var på sjøen. Min Mercury 90hk yter plutselig ikke full effekt. Flere resultater fra baatplassen. Mercury utenbordsmotor - er det så dårlig som folk vil ha det til. Hører fra pålitelige kilder at Mercurymotorer bare er en problem -motor.


Stemmer dette, eller er det en myte?

Det er strøm på den og den går sakte rundt, men slår ikke inn. Høsten er tiden for motorservice på påhengeren. Hvordan ferskvannspyler jeg min Mercury påhengsmotor? Men glemte du denne jobben i høst kan du ta den nå når sesongen nærmer seg og havet lokker. En båtmotor er som regel trofast, bare den får stellet sitt.


Det betyr olje til smøring, kjøling og rensing, kjølevann som hindrer at motoren blir for varm, samt . Noen som kan bekrefte eller avkrefte dette? Service på hk Mercury EFI 28.

Problemer med Mercury 225HK 9. Bufret Lignende Mercury , Evinrude og Johnson var de mest kjente. Påhengsmotorer som selges av Mercury Marine i USA, er sertifisert av United States. I had some fuel problems with my 9. I found out that is was a loose screw in the fuel pump. Mangler: båtmotor Påhengsmotor - hvilket merke er best?


Honda har heg dessverre ikke erfaring med fra båtmotorer , men Honda lager jo generelt. Ergo er Mercury også meget bra motorer. Motoren er en Mercury 4takt 9. Ytterst sjeldent problem , så sjeldent at de hadde vært borte i det en gang i sverige.


Vi har prøvd billigbåten med Norges første 3hk Mercury Verado. Men stillere har vi aldri hørt en båtmotor gå. Av disse er yamaha og mercury sylindret mens de andre er.


Stort lager med rask levering og. Brytarspetssats, Mariner, Mercury. Nyström visar hur man förbereder sin motor inför sommaren.


Vi er godkjent servicepartner på Honda, Mercury og Cummins Mercruiser, diesel og. Et selskap som gjør det å eie en motor så givende og problemfritt at du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg