torsdag 11. januar 2018

Beinpress hjemme

Gjør de beste senterøvelsene hjemme. Beinpress -maskin (lårtrening) - se hjemmeversjonen her Knebøy med hopp. Treningsapparatet kan brukes både med vekt på skuldrene og sittende . Beinpress er en knallgod øvelse for lårmuskulaturen, både rumpa, og fremsiden og baksiden av låret. Måten du tar den på, og hvordan du plasserer beina, .

Nettbutikken for deg som trener! Vi leverer Multiapparater lynraskt året rundt til hele Norge. Gratis frakt over 80- og suveren kundeservice. Synes du medlemskapet på gymmen er for dyrt? Noen lever i den villfarelse at benpress kan erstatte knebøy.


Benpress aktiviserer betydelig færre muskelceller og er rett og slett ikke like effektiv som knebøy. Beinpress er den eneste øvelsen du trenger for en velfungerende kropp, ifølge professor Jan Hoff. Det hele begynte med en dundrende hodepine på jobben, hvorpå hun sporenstreks dro hjem for å legge seg.

Morgenen etter gikk alt rundt for . Hvorfor: Beinpress trener i utgangspunktet de samme musklene som knebøy, men er mindre. Apparatet kan brukes både med vekt på skuldrene og . Sportgymbutiken - Treningsutstyr for hjem og kompani . Har du ikke mulighet til å trene på treningssenter og heller trener hjemme , har du disse alternativene: Beinpress : Knebøy med strikk. Hvis du bare kunne ta den med deg hjem ! Heldigvis finnes det mange alternativer til den sittende beinpress som du kan gjøre hjemme eller på treningsstudio. Det gjør at vi husker deg og dine valg på nettsiden vår.


Iført strikkejakke og silketørkle tar de kilo i beinpress - lett som bare det. Gullien (91) som viser fem gode øvelser eldre kan gjøre hjemme. For å forklare bedre kan vi sammenligne øvelsene knebøy (frivektøvelse) og beinpress (apparat), hvor begge øvelser fokuserer på beina. Her får du fire øvelser du kan gjøre hjemme , på et treningssenter. Ligg i en benk tilpasset for beinpress (finnes på de fleste treningssentre).


Kraftig lårmaskin fra Body Solid. Dette apparatet gjør det enkelt å bytte mellom hacklift og benpress. Dette er den oppgraderte og siste utgaven, og som også er plassbesparende. Produsert av norges eneste .

Han skulle bare løfte beinpress på et treningssenter, men han tok seg nok vann over hodet. Utførlige informasjoner til øvelsesmuligheter og kvalitet av utførelser finner du her. Profesjonell beinpress til studioer og treningssentre ! Trente på Sats Nesttun i dag på vei hjem. Det er uten tvil et senter med fantastisk godt utvalg av apparater som veier opp for til dels store køer i presstidene, . Gymleco 2Beinpress og Hacklift. To maskiner som kombiners til en.


Dette er et veldig godt alternativ for de som ikke har plass eller vil koste på seg to . Denne kommer på listen over ineffektive øvelser av samme grunn som benpress i maskin. Smith-maskinen gjør at armbevegelsene dine . En kraftig maskin for trening av ben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg