mandag 22. januar 2018

Vanntett teip

Besøk oss når du trenger teip. Vi har et bredt utvalg med mange forskjellige typer til alle bruksområder - sklisikringsteip, pakketeip, kontorteip, reparasjonsteip og . Gir en vanntett fuge som tåler høye temperaturer, værpåkjenninger og kjemiske miljøer. God elastisitet gjør den enkel i bruk.


Selvklebende, kraftig og vanntett lærettstape.

Produktnr, Variant, Pris, Lager nettbutikk. Utmerket UV-motstand - Vær og vanntett - God slitestyrke - Godkjent av det svenske instituttet for Teknisk Godkjenning i Konstruksjon (SITAC) for skjøting av. Tørketid er ikke nødvendig.


Det fleksible materiale kan påføres . Vulkteip som skaper en sømløs vanntett hylse som er uunnværlig ved f. Teipen strekkes ut ved påføring, noe som starter en . Det er jo ikke ment som en fullstendig sannhet at alt kan fikses med gaffatape, bare man bruker nok av det. Men at det kan være praktisk med .

Universal tape for ekstrem . Pro Super gir fordeler både for håndtverker og huseier. Undertaket er vindtett, vanntett og diffusjonsåpent, og fungerer dermed som undertak og vindsperre i ett. Er 1Repair Tape vanntett og lufttett? Ja, 1Repair Tape er både luft- og vanntett. Kan 1Repair Tape brukes til å isolere strømførende ledninger?


Force Fabric Tape - bredde mm - lengde m - Vanntett - spesielt slitesterk. Her har du ti gode grunner for å ha med deg en rull med teip på tur. TEIP SKOEN: Gjør skoen vanntett eller forleng den vanntette høyden på . Bare ved å strekke og pakke det rundt et objekt med overlapp på seg selv, vil det raskt og enkelt opprette en permanent lufttett og vanntett forsegling på bare få . Rimelig og vanntett duct tape. Egenskaper: - Sterk heft, også på ujevne. HelaTape Power er luft- og vanntett , selvvulkaniserende gummitape uten lim og klassifisert.


Selvvulkaniserende taper benyttes for luft- og vanntett forsegling. Sølvteip fikser det meste. Sterk, vanntett teip du kan fikse klær og utstyr med underveis på tur.

Tape kommer i mange forskjellige størrelser og materiale. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg