torsdag 18. januar 2018

Ett glass eller et glass

Når skal vi skrive et, og når skal vi skrive ett ? Hva med et eller annet og ett og annet? Det spørs om ordet uttales med sterkt trykk eller ikke. Det er nok med ett enkelt glass.


De fleste alkoholrelatert skader forekommer nemlig etter bare ett eller noen få glass , viser en ny svensk . Ett enkelt glass øker risikoen for både skader og ulykker.

Mange liker å kose seg med et glass vin på kvelden, for å roe ned og koble av etter en stressende hverdag. Holder du deg til ett glass om dagen er det lite å . Säger man Jag ska bara äta en glass eller Jag ska bara äta ett glass ? Jag syftar på att det har kommit upp sp många trådar om en och ett nu på sistonde! ETT GLASS : Ny forskning tyder på at ett glass alkoholholdig drikke om.


Det å drikke moderate mengder med vin, øl eller drinker er imidlertid . Passer for en kaffe, lunsj, 3-retters middag eller rett og slett en drink på vei . Enten du besøkte oss til lunsj, middag eller en sen kveld over cocktails, vin og øl.

Tre av ti tror det er sunt med ett glass vin om dagen. Nordmenn liker å kose seg med et glass vin eller flere og vi vil jo gjerne at alkohol skal . Han er blant dem som i mange år har hevdet at et glass vin eller to. Ser man verden under ett , er det bare prosent som drikker alkohol. Kanskje ett fredag og ett-to lørdag.


Helt greit sted å ta en enkel middag eller en lunch. Selv små eller moderate mengder alkohol hver dag øker risikoen for å utvikle kreft, spesielt hos kvinner. Og jo mer du drikker, enten der er . Med sin intime atmosfære, mange stamgjester og . Ett Glass åpnet sine dører 8. Man blir ikke friere av å drikke ett eller flere glass vin til maten, og det er heller ingen indikasjon på hvor fri man er, skriver Britt Elli.


Ett glass servering AS fra Oslo Sentrum, Oslo. En ny internasjonal rapport fra World Cancer Research Fund og American Institute of Cancer Research viser at kun ett glass vin om dagen øker . Er det det lille glasset som man påstår det er, eller renner det opp til en flaske? Og hvorfor i all verden virker det å være greit å drikke foran små . Det kan oppleves ubehagelig for barn at mamma eller pappa oppfører seg annerledes under påvirkning av alkohol – men hvor går .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg