fredag 12. januar 2018

Våtromssilikon biltema

Fester mot de fleste byggematerialer. Gir en permanent og vanntett fuge. Anbefales ved fuging av keramiske fliser for eksempel mellom . Legg til i innkjøpslisten.


Inneholder naturlig sitronløsning, som fjerner herdet silikon -, butylen-, akrylat- og polyuretantetningsmiddel. Etterpå så ligger det brun silikon i ruglene i tapetet, og noe sitter delvis fast på.

Men utrolig nok så funker silikon fra biltema helt greit på de fleste områder. Noen som vet om biltema har silikon som kan brukes til akvarier? Gjorde idag siste steg på flisejobben på badet mitt, fugde hjørner og overganger mellom gulv og vegg med silikon. Problemet er at jeg ikke fikk . Er det noen som vet sånn ca hvor lenge den røde silikonen fra biltema må tørke?


Men da trenger vi verktøy, lim, silikon , strikk, binders og gaffatape. Som en eller annen så treffelig formulerte det: om epoxy møter silikon og får et. Lim, akryl, silikon , fug.

Det finnes et utall guffer, men hva er forskjellen? Vi har derfor funnet frem til tipsene slik som fjerner mugg og sopp på badet, både i fugemassen av sement og i fugene av silikon. Ved bruk av noen masser kreves primer - sjekk med produsenten. Normalt utføres ikke dette, grunnet risiko for . Riktignok finnes det, blant annet hos Biltema , noe som kalles maritim silikon på vanlige patroner.


Bufret Fug lim 3ml limer, fuger og fester alt. Det har vi med hell brukt til liming og annet under . Men du finner jo rimelig akvarie silikon bla hos Clas Ohlson og kanskje kan du bruke biltema sin, selv om jeg er litt usikker på denne. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid.


Nu undrar jag om någon av er vet . Kjøkkenet vårt kom levert med en feit hvit stripe med silikon mellom. De har silikonfjerner på Biltema. Silikonfett og -olje løser opp silikon. Skal du fjerne silikon eller legge ny på badet?


Rør, skrog-gjennomføring, og ventil er fra biltema , mens AKVARIE- SILIKON og rør-deler som . Fyll mellomrommet mellom toalett og vegg med våtromssilikon. Våtromssilikon 5hvit er en nøytral høyelastisk fugemasse. Den herdes ved reaksjon med luftens futighet, og danner en elastisk fuge .

Hrimbakur skrev: Prøv den fra Biltema Ingeborg :P. Kjøpte en stålantenne på Biltema , isolerte den godt med tape, kobla . Det er iallefall mye billigere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg