mandag 29. januar 2018

Finn eiendom spania

Helst opp mot et halvt år, fra september til mars. Vi leier nå ut denne Bungalowen med soverom til en rimelig pris. Leie pr mnd ved mnd = kr. Finn din drømmebolig i Spania på Kyero. SydenHus har lang erfaring med salg av hus og leiligheter på Costa Blanca i Spania.


Det kommer tydelig frem på Finn.

Rundt prosent av disse velger å kjøpe eiendom i Spania. Vakkert parkanlegg med mange felles svømmebasseng. Arkitekturen er den kjente arkitekten… Flere detaljer. Tips til langtidsleie av eiendom i Spania.


Spaniasommer er en annonseportal for feriehus til salg og leie i Spania. Villa Madeleine – praktfull eiendom med stor enebolig og tilhørende hus Alfaz del Pi. Spør oss, så finner vi en som vil gi deg en idé om pris, som har fersk informasjon om salg i akkurat ditt område og som du kan diskutere dine ønsker med.


Mangler: spania Eier du bolig i Spania?

Arveavgiftsreglene i Spania er forskjellige fra hva vi er vant til i Norge. For fast eiendom i Spania er det spanske arveavgiftsregler som gjelder mens. I tillegg finnes det masse hus og leiligheter til. Feriehus i Spania med prisgaranti.


Vi har et stort og variert utvalg av ferieleiligheter og feriehus i Spania. Spania , flest er det på Costa Blanca og Costa del Sol. Alle de velkjente utleierne i Spania i et søk. Denne eneboligen i La Nucia på Costa Blanca i Spania kan bli din for 480. Johan Fredrik Høvås, direktør på Finn eiendom.


Eiendommer for salg, utleie eller til leie. Det er i Spania nordmenn eier flest boliger, viser tall fra SSB. Velkommen innom for presentasjon av eiendommer og prosjekter på Costa. Autentisk spanske konge hus med hage og flott basseng.


FOTO: Ingar Haug Steinholt Spania lokker de fleste nordmenn som skal. Rekordlav eurokurs og prisfall på boliger i Sør-Europa og Spania spesielt, har gjort det. De beste adressene har falt mindre i pris, men mange eiendommer som nordmenn nå.


Finn en uavhengig advokat som bistår kjøper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg