tirsdag 23. januar 2018

Vakuumløfter til vinduer

AL - Glass lifter er spesialdesignet for løft av vinduer og andre glassflater. Prøver og finne vakuumløfter for vindu men finner kun en billig variant hos Clahs. Noen som vet om en nettbutikk som har dette? Platetransportvognen er ideell for transport av alle typer bygningsplater, dører, vinduer etc. To store midtstilte hjul gir.


Med plastlomme og vakuumvirkende gummisugeplader: Ø 1mm.

Fungerer som håndtag ved rengøring af bådskrog, løftning af glasplader mv. Denne vakuumløfteren er ypperlig til håndtering av vinduer og bilruter. Med dette hjelpemiddelet kan montøren raskt og enkelt skifte ut glass på egenhånnoe . AL-GLASS 6er en alsidig vakuumløfter til tunge løft af glas og vinduer. Fås med 360° rotationsevne og 90° vippeevne.


Sørg for at dine medarbeidere alltid har det beste utstyret ved transport av glass og vinduer. Hos oss finner du praktiske og stabile vakuumløftere med . VacLift vakuum løfter mange typer materialer:.

Er vekten på Deres vinduer større, er det viktig å se hva som står på dataskiltet på VacJet vakuumløfter. Vakuumløftere - Løfteåk- Glassløfter - Vakuumløfter. Vi kan tilby vakuumløftere fra Vacu-Lift og Wirth som er blant de ledende produsenter av vakuumløftere. Vakuum håndteringsløsninger fra Schmalz er den mest sikre måde at håndtere emner af glas.


Ved at bruge vakuum som løftegrej til vinduer og glasfacader, . Våre sugekopper fra Würth er egnet for horisontale løft av vinduer og glass. Kontakt oss ved behov for leie! Mangler: vakuumløfter JLM Teknik jlm-vacuumlifting. Bufret velkommen til en verden av vakuumløftere.


JLM teknik selger PowrGrip-løftere I Skandinavia. I tillegg til å selge nye vakuumløftere, tilbyr vi også reparasjon og . Montering av vinduer i produksjon. En strømnettet uavhengig vakuumløfter med batteridrift og hydraulisk svingningsenhet kan skifte. Winlet 3– en revolusjonerende ny måte å montere vinduer på.


Winlet 6- en revolusjonerende ny måte å montere vinduer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg