tirsdag 23. januar 2018

Hvordan stoppe søtsuget

For noen er det umulig å stoppe å spise junkfood. Så hvordan blir vi egentlig kvitt dette søtsuget , som tar så sterkt kontrollen over kroppen vår . Klarer du ikke å stoppe å spise søtt, hvis du først begynner? Her er rådene som kan ta knekken på søtsuget.


Hvorfor i all verden har du så lyst på den smultringen at du ikke klarer å tenke på annet?

Og hvordan skal du få bukt med den usunne lysten? Har du stadig lyst på noe søtt? Noe av det verste du kan gjøre er å nekte deg selv de søte fristelsene . Forklaring: Skal dempe søtsuget og regulere blodsukkeret.


Krom er nødvendig for kroppens omsetningen av karbohydrater, som igjen er nært . Den enkleste måten jeg kan tenke meg er å notere ned hvordan du føler deg akkurat i det øyeblikket du får helt sinnsyk trang til å spise opp . Sterk søtsmak kan gi søtsug enten søtsmaken skyldes sukker eller kunstige søtstoff.

Det er gjort mange studier på hvordan man skal dempe søtsuget. Blant annet spise ofte og regelmessig, . Her kommer hun med noen tips til hvordan du kan dempe søtsuget. Løk inneholder krom, og bidrar til å redusere søtsuget. Slik at du kan stoppe trangen til avspenning gjennom mat.


Under ser du sju metoder som kan hjelpe mot søtsuget. Charlotte Hartvig, klinisk ernæringsfysiolog og forfatter av boka Stopp søtsuget. Les hvordan du kan bli kvitt søtsuget.


YEYE:) Det er et mysterium hvorfor noen av oss har et søtsug og andre ikke. Mens vi venter på pillen mot søtsuget , bør du prøve disse metodene:. Hvordan får jeg snudd dette - og blir kvitt søtsug ? Vi gir deg tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.


Et triks for å bli kvitt søtsug vil derfor være å sørge for å spise regelmessig gjennom dagen, med sunne og varierte. Jeg spiser masse usunt etter skolen, og klarer ikke stoppe ! I dag har vi ikke lenger behov for å jakte kaloritett og fet mat for å holde oss i live, men det har ikke stoppet søtsuget. Når vi i tillegg assosierer .

Ny forskning viser at søtsug kan skyldes et hormon som blir skilt ut i. Trenger du dessert etter hvert målti og er det umulig å stoppe og spise .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg