søndag 28. januar 2018

Geberit luktavsug

Med strøm lagt frem til sisternen, er alle . Ekstrautgiftene forbundet med dette er minimale. En knapp på betjeningsplaten aktiverer luktavsuget. Det smarte er at den fjerner vond lukt fra toalettskålen og hindrer den . Andre egenskaper omfatter den patenterte TurboFlush spyleteknologien, orienteringslys, autmatisk toalettlokkfunksjon, toalettsetevarme og integrert luktavsug.

Mens lyset gir en spennende design, fjerner et keramisk filter . Monlith Pluss har et innebygget luktavsug med keramisk filter som skal . GEBERIT Et dusjtoalett som passer inn i ethvert bademiljø - fylt til randen med. Det mest geniale er at den fjerner lukten fra . Luktavsug for et friskt baderomsmiljø . Pris uten toalettskål og betjeningsplate Sisterne med luktavsug som fjerner vond lukt på toalettrommet. Luften renses via et aktivt kullfilter.

Med mange funksjoner som setevarme, ladydusj, føner, luktavsug , skål uten skyllekant, justerbar dusjarm, fjernkontroll mm. Regulerbar dusjstråle med hensyn til plassering og styrke. Med en knapp på betjäningsplattan aktiveras luktavsuget. DuoFresh, sisterne med luktavsug. Betjeningsplateoversikt Sigma.


Lyset gir en behagelig stemning i baderommet. I tillegg er det en stillegående vifte som sørger for luktavsug , dvs. Et lett trykk aktiverer skyllet. En diskré knapp på betjeningsplaten aktiverer luktavsuget , som renser luften ved hjelp av et . Når du nærmer deg toalettet starter en vifte i doskåla som trekker luften inn i et keramisk filter. Mera er utstyrt med et luktavsug.


Det er mye vanskeligere å selge inn en sisterne med luktavsug når du ikke . Mange spennende funksjoner som setevarme og integrert luktavsug. Integrert luktavsug , keramisk filter. WhirlSpray dusjteknologi med varmt vann.

Monolith WC modul har Sintef produktsertifikat nr. Geberit Duofresh innbygningssisterne med innebygd luktavsug. Fjerner vond lukt før den sprer seg til . Nå har han også vært formgiver for Geberits nye dusjtoalett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg