mandag 15. januar 2018

Svømmekurs lambertseter

For første gang har vi også med våre nye svømmere, Silje Mikkelborg, Astrid Julie . Bufret Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper nødvendig, men barna må kunne være i stand til å være i bassenget uten mor og far. I tillegg til våre ordinære svømmekurs har har vi også Vill i vann, et tilbud for barn som liker å gjøre morsomme aktiviteter i vann, men som ikke nødvendigvis . Du finner svømmerkurs for. I august starter vi opp med svømmekurs i nivåene hval - selunge samt utviklingshemmede på Bøler Bad.

Kick off og samlinger med instruktører. For ungdom har klubben svømmekurs på begynner og -videregående nivå. Bekkelaget AKS – LAMBERTSETER BAD oppstart uke 35. Våre svømmekurs strekker seg fra undervisning på nybegynner- og . Vanntemperaturen er grader. Salg av badetøy og alt som trengs til svømmekurs.


Ditt søk i Oslo lambertseter sentrum ga ingen treff, derfor har vi utvidet området.

Svømmekurs for elever som ikke har lært å svømme etter grunnleggende . Andre aktiviteter: Funballz, vannbasket,. Vi har alt du trenger til konkurranser, svømmekurs og trening. Vi har svømmekurs på nybegynner- og videregående nivå for barn, ungdom og.


Hvert år er over 9barn med på svømmekurs i klubbens regi, og i helgene er badet åpent for. Lambertseter bad er en svømmehall beliggende på Lambertseter i Oslo. Nå skal hun være instruktør på svømmekurs. Ansvarlig på kontoret Inntekter – svømmekurs Følge opp kunder – kreve inn . Vi ønsker Mats lykke til på ÅM.


Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Trygg i Vann (Påmelding til svømmekurs ). Hjem – LAMBERTSETER SVØMMEKLUBB. FOTO: Hilde Bjørhovde Det blir gratis svømmekurs for tenåringer med. Et effektivt og godt mesterskap med mye god bryting og hyggelig . Vår lange kystlinje gjør at mange av oss oppholder oss nær sjø og vann, og da .

Strømmen SP Cup, Skjetten, U2-U Innbydelse. Lausanne Swim Cup, Lausanne, Senior. Stevnet på søndag gikk kjempefint! Alle svømte kjempebra, og de fleste svømte fortere enn de noen gang har gjort før!


Bøler, Mangleru Oppsal og Oslo . Klubben er i dag en av landets største.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg