fredag 26. januar 2018

Vannflaske med fruktbeholder

Aida, raw termoflaske 5l rosegold. Bormioli, flaske 5l klar. Bufret Lignende Sagaform. Flaske med fruktbeholder , klar. Unik vannflaske med fruktbeholder.


En kjempesmart plastflaske fra det innovative selskapet Sagaform.

Trendig vattenflaska i miljösmart Tritan, 800ml, med inbyggd fruktbehållare som tillför ditt vatten både vitaminer och smak. Litt sunnere livstil skal ikke gå utover smak. Legg frukt i beholderen og ha god smak på vannet. Det er viktig å få i seg nok vann og med WeightWorld vannflaske med fruktbeholder så smaker vannet ekstra godt og forfriskende.


Nyt den naturlige smaken av . Praktisk vannflaske å ta med seg på utflykten eller på trening. Lekker vannflaske i avansert vakuumkonstruksjon av doble stålvegger og. Den ypperste mosjonsflasken.


Vannflaske med infuser - frukt beholdere.

Dessverre har vi ikke flere av den ønskede. Frukten gir smak til vannet. Fresh flaske Grønn manufacturer logo. Berik vannet med masse vitaminer . Bopp Mini er en kompakt 350ml flaske med en matt kropp og tilkoblet.


Den ultimate drikkeflasken med fruktbeholder som passer til både trening, jobb, skolebenken eller en tur i skog og mrk. Hvorfor ikke la sesongens frukt og bær smaksette din drikke? Gjenomsiktig vannflaske av TRITAN og er BPA - fri. Sjekk ditt daglige væskeinntak med denne smart utformede vannflasken på 6ml i. Ta med en vannflaske på turen eller treningen, eller sørg for alltid å ha en flaske med vann stående på skrivebordet, så glemmer du ikke å drikke nok i løpet av . Få nok væske på varme dager med en 6ml trendy kvalitetsflaske med integrert fruktbeholder. Legg oppskåret frukt i den lille beholderen . Kilde vannflasker fra Hadeland Glassverk er laget av glass og har et slankt design som enkelt får plass i vesken.


Den praktiske skrukorken holder flasken tett , . DOT – vannflasken holder kontroll på hvor mye vann du drikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg