onsdag 24. januar 2018

Ikea sommer

Endelig har sommeren kommet på IKEA. I år gleder vi oss til bare å være hjemme og ta hver dag som den kommer. For må du virkelig ta fly i timesvis for å spise . I år skal vi nyte alt vi liker ved sommerferien, hjemme. Tillat deg selv å slappe av, ta hver dag som den kommer, og ta vare på de .

Vi har sommerens utemøbler. Hos IKEA finner du hagemøbler og det meste du trenger for å skape et hyggelig uterom. Bufret Utemøblene i ASKHOLMEN-serien er laget i solid løvtre og sørger for at du får mest mulig ut av godværet, selv om du har begrenset plass. Byen kan være et herlig sted også om sommeren.


Gjør et utvalgt sted til en Edens hage for én kveld. Gjør det enkelt å ha gjester i sommer. Grillfester er en enkel måte å ha mange til middag på, og jo flere gjester, desto flere hjelpende hender.

Få tips til sommerens utemåltider fra bobilen til familien Tillman i Florida – som en utendørs drikkestasjon og et uformelt dekket bord. Oppdag flere måter å spise ute på i sommer. Se alt til sommerlig matlaging og servering. Alle slags møbler til utelivet om sommeren. Bilde av sommer inspirasjon.


Se våre åpningstider for sommeren. Collage av sommerens nyheter på IKEA Furuset. La inne- og utelivet flyte over i hverandre i sommer. Hos oss finner du nå en ny serie med naturmaterialer, jordfarger og fleksible møbler som er . Sommeren er rett rundt hjørnet, og det betyr varmere dager og lysere netter.


Og masser av muligheter til å være ute. Slik utnytter du sommeren. Vi holder åpent mandag–fredag 10– og lørdag 9–21.


Sjekk ut våre gode tilbud eller ta en matbit i restauranten vår . From fresh textiles for sunny days to our new seasonal eating collections for your perfect picnic, we have everything to make your summer complete.

Her er noen tips som gjør det enkelt å gjøre en hvilken som helst sammenkomst i sommer til en uforglemmelig hagefest. Sommerens tekstiler har et bohemaktig preg og kombinerer uventede kombinasjoner av dristige farger med tradisjonelle mønstre. IKEA inviterte beboere fra Tømmerli og Brumunddal bo- og aktivitetssenter til sommerfest onsdag formiddag. Det ble godt mottatt blant .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg