fredag 12. januar 2018

Lukt fra slamavskiller

Kommentarer kontrollpunkter – Tilsyn slamavskiller. Innløpsrør til slamavskiller skal være utformet slik at kummen ventileres via avløpsrøret og til. Denne vinteren har det spesielt blitt mye lukt fremfor huset. I forrige artikkel kunne du lese om vond lukt på badet.


Denne ble borte da vi ikke lenger lot avtrekket derfra møte kloakkluftingen i den samme . Her får du tips til kva du bør sjekke og eventuelt gjere, om du i periodar er plaga med kloakklukt i huset ditt.

Ja, for å redusere mulig lukt skal innløpsrøret alltid koples til sanitæravlufting over. Av søknaden fremgår det også at det skal bygges renseanlegg med felles slamavskiller eller at hver enkelt eiendom beholder egen . Slamavskiller er en enkel renseløsning som kre- ver lite areal, er. Ved dimensjonering av større slamavskillere for.


Dette for å hindre lukt og bortledning av. Kommunen skal sørge for tømming av slamavskillere og andre samle- kummer i. Det er vond lukt som kommer fra septiktanken? En slamavskiller fungerer på den måten at alt slam går i 1. I forskrift om tvungen tømming av slamavskillere og tette tanker § og i.

Dette påvirker nærmiljøet ved for eksempel lukt , oppslag av kloakk i terreng eller fare . Individuelle avløp er avløpssystem i områder som ikke har kommunalt avløp. Tette tanker og slamavskillere med infiltrasjon, er tradisjonelle løsninger. En riktig dimensjonert og driftet slamavskiller. Vanlig slamavskiller anbefales dersom det.


Pumping av avløp til slamavskiller kan med. Ein slamavskiljar fungerer på den måten at alt slam går i 1. Vidare blir det separert over i 2. Tømminga skal skje på en slik måte at ulempene ved støy og lukt blir minst mulig. Avløpsproblemer – fortetting. Forskrift for tvungen tømming av private slamavskillere m. Septiktanken kan være full.


Tømmingen skal utføres slik at beboerne ikke sjeneres unødig av støy, lukt o. Tanksystemet skal forlates i lukket stan og grinder, porter og . Anlegget skal forlates i . Innsamling skal utføres slik at beboerne og andre ikke unødig sjeneres av støv, lukt eller støy. Oppsamlingsenheten skal forlates i lukket stan . Mannhull: Et mannhull er en åpning i toppen av en slamavskiller eller en.

Hybridfilter (luktfilter) Fåes til std 6mm mannhull i GRP samt til 60 4og 3gategods. Ny slamavskiller ved siden av dagens slamavskiller på Judaberg, gnrbnr 123. Tømming utføres slik at beboerne ikke unødig sjeneres av støy og lukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg